Skip to content

Zoekmachine adverteren

Door resultaatgericht te adverteren in een zoekmachine als Google of Bing zorgen wij ervoor dat je meer omzet of leads binnen gaat halen. Wij halen het optimale uit Google Ads. Door goede zoek- en shopping advertenties zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep wordt bereikt.

Gratis €400,- aan Google Ads budget ontvangen?

Om een mooie start te hebben mogen wij van Google nieuwe adverteerders €400,- aan Google Ads budget geven. Hiervoor zijn wel de algemene voorwaarde van Google op van toepassing. Deze kun je hier vinden.


Hoe werken wij?

1. Doelen opstellen

Samen bepalen wij welke doelen je wilt behalen en hoe we dit gaan doen.

2. Structuur

De input uit ons eerste gesprek verwerken wij in het ads account.

3. Resultaat

Na de eerste maand bespreken we de resultaten.

4. Bijsturen

Hierna gaan we bijsturen en blijven wij het account optimaliseren.

Wat zeggen onze klanten over ons?

K-logo
Start Marketing heeft onze webshop gemaakt en ons geholpen met marketing. Wij zijn er erg blij mee!
— Keukenfronten.com
Bib-logo
Mijn ervaringen met Start Marketing zijn van meet af aan en zonder uitzondering zeer positief. Zo'n partnerschap is goud waard."
— Begeleiding in bewustwording
Sp-logo
Start Marketing denkt op alle fronten met je mee, luistert naar je wensen en overtuigt met zijn ervaring en kennis van zaken.
—Spazio video
Ge-zonder-logo
Zeer zorgvuldig en professionele begeleiding in het opzetten van mijn website. Zeker een aanrader voor in de toekomst.
— Ge-zonder.nl
Logo-schrijfpartner_Tekengebied 1
Start Marketing is een betrouwbare en serieuze businesspartner die onze marketing op een hoger niveau heeft getild. Door hun ervaring en werkwijze hebben we een omzetverhoging gerealiseerd.
— Schrijfpartner

Waarom Start Marketing?

Wij helpen jou nieuwe klanten, meer omzet en een breder netwerk te krijgen. Doordat wij Google Partner zijn krijgen wij nieuwe ontwikkelingen als eerste binnen en kunnen deze direct uittesten. Wanneer blijkt dat het werkt voeren wij het door bij al onze klanten. Hierdoor krijgen zowel grote als kleine bedrijven de meeste impact.

Samen met jou bepalen wij de richting en sturen wij de advertenties wekelijks bij. Maandelijks maken wij een rapportage en spreken deze door. Hierdoor heb jij inzicht in de advertenties en waar wij aan werken.

Neem contact met ons op


Wat kost het?

Jaarlijks

Starten met Google Ads?

Wil jij graag starten met Google Ads? Leuk! Wij helpen je graag met jouw bedrijf online gevonden laten worden door nieuwe klanten. 

Onze pakketten

Starten met Google Ads?

Wil jij graag starten met Google Ads? Leuk! Wij helpen je graag met jouw bedrijf online gevonden laten worden door nieuwe klanten. 

Onze pakketten

Ben jij onze volgende
tevreden klant?