Website laten maken?​

> Wij helpen u graag uw online identiteit zichtbaar te maken!​

Wij van Start Marketing helpen jouw bedrijf graag met de marketing. Doordat wij een fullservice internetbureau zijn kunnen wij u op alle online gebieden goed helpen. Dit kunnen wij doen door een complete website te maken. Maar natuurlijk ook door de huidige website te vermarkten. Denk bijvoorbeeld aan SEO, SEA, Social media marketing en content marketing.

Als ondernemer is uw online zichtbereik erg belangrijk! Of uw doelgroep nu consumenten of bedrijven zijn, iedereen googelt. Op het moment dat u nog geen website heeft laten maken, heeft u dus automatisch een punt achter op uw concurrenten. Dit is een van de vele redenen waarom een website erg belangrijk is. Het helpt u online gevonden te worden. Een andere reden om uw website bij ons te laten maken is als uw website aan vernieuwing toe is. 

Na ongeveer 4-5 jaar is een website aan vervanging toe, de teksten passen niet meer bij het bedrijf, het huisstijl is aangepast of er zijn nieuwe mogelijkheden om leads binnen te krijgen. Niet alleen kunnen wij u helpen met het maken van uw website. Ook helpen wij u met uw website gevonden te laten worden. Hier beginnen wij al mee bij de basis. Wij zorgen ervoor dat uw website fundering goed gebouwd is en leesbaar door Google. Als u hierna nog beter gevonden wilt worden kunnen wij voor u SEO en SEA doen.

Gratis 0-meting ontvangen?


Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Nieuwe website laten maken? Samen inventariseren wij je wensen en doelen. Vervolgens stemmen wij het project hierop af. Je wordt volledig ontzorgt, maar ook betrokken indien je dit wenst.

Welke pakketten hebben wij?

Maatwerk

Vanaf 1695,-
 • SEO basis
 • 1 Correctieronde
 • Duidelijke website
 • Onbeperkt webpagina's
 • Eigen huisstijl geïntegreerd
 • Gemakkelijk zelf te bewerken
 • Google Analytics gekoppeld
 • Keuze uit 180 layouts
 • 5 SEO landingspagina's
 • 1 Zoekwoordenonderzoek
 • Google Mijn Bedrijf
 • Google Search Console
 • 3 uur SEO

Mediumpakket

995,-
 • SEO basis
 • 1 Correctieronde
 • Duidelijke website
 • Onbeperkt webpagina's
 • Eigen huisstijl geïntegreerd
 • Gemakkelijk zelf te bewerken
 • Google Analytics gekoppeld
 • Keuze uit 180 layouts
 • 2 SEO landingspagina's
 • 1 Zoekwoordenonderzoek
 • Google Mijn Bedrijf
Populair

Smallpakket

645,-
 • SEO basis
 • 1 Correctieronde
 • Duidelijke website
 • Onbeperkt webpagina's
 • Eigen huisstijl geïntegreerd
 • Gemakkelijk zelf te bewerken
 • Google Analytics gekoppeld
 • Keuze uit 100 layouts

Maatwerk

Het kan zijn dat u zelf al een concept heeft liggen voor uw website, of dat u een heel specifiek onderdeel wilt hebben wat wij niet binnen een basispakket kunnen bieden. Wellicht wilt u wel geen template maar juist een uniek ontworpen website laten maken. Dit kunnen allemaal redenen zijn om uw eigen maatwerk website af te nemen. Wij maken uw website dan helemaal vanaf de basis en maken hier later een WordPress thema van. De kosten hiervan zijn per project verschillen. 

Medium 

Bij dit Pro pakket krijgt u buiten alle basis onderdelen ook nog het volgende: Een uitgebreid zoektermen onderzoek, een geoptimaliseerde homepagina tekst en een SEO advies. Hierdoor kunt u zelf de teksten aanpassen op ons advies. U krijgt 2 SEO geoptimaliseerde landingspagina’s, en maken wij uw Google Mijn Bedrijfspagina in orde. Ook geven wij een aantal praktische tips om te zorgen dat uw teksten nog beter geoptimaliseerd zijn. Deze tips kunt u makkelijk afwerken voor de andere pagina’s. 

Small

Heeft u een goede website nodig zonder al te veel poespas? Wij zorgen dat uw website online staat, uw website op een gemakkelijk CMS gebouwd is en dat u alles kunt personaliseren en veranderen. Uw website laten maken door StartMarketing werkt altijd volgens een aantal duidelijke stappen. Allereerst komen wij op de koffie of plannen wij een bel afspraak in. Hier hebben wij een persoonlijk gesprek over uw verwachtingen en uw bedrijf. Hierna krijgt u een checklist, deze bestanden levert u aan en dan gaan wij aan de slag! 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Wil jij je website laten maken door een bureau dat al sinds 2014 ervaring heeft met webdesign? Neem dan contact met ons op.

Onze klanten

Waarom een website?

StartMarketing heeft al sinds 2014 ervaring met websites en online marketing. Vanaf die tijd zijn er al veel klanten u voor gegaan. Hierdoor hebben wij onze werkwijze kunnen optimaliseren en u garanderen dat uw website binnen mum van tijd klaar is. Ook hebben wij veel ervaring met SEO (Search Engine Optimization, hoger komen in Google zonder maandelijks budget) en SEA (Search Engine Advertising, hoger in Google komen door te adverteren) Hierdoor weten wij hoe wij uw website goed in moeten richten, optimalizeren en waar wij op moeten letten.  

Nog meer redenen?

Wij vinden dat uw website opdrachten moet opleveren, anders is het alleen maar een online visitekaartje. Wij doen daarom alles eraan om uw online vindbaarheid te vergroten. In het fundament van de website zorgen wij dat bepaalde functies en instellingen goed staan waardoor uw website beter leesbaar is door Google. Hierna zorgen wij ervoor dat uw foto’s een Alt tag krijgen, geven wij tips over SEO en met een marketing abonnement helpen wij u om uw website en uw bedrijf beter vindbaar te laten zijn. StartMarketing helpt u graag door een website te maken.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Wil jij je website laten maken door een bureau dat al sinds 2014 ervaring heeft met webdesign? Neem dan contact met ons op.

Belang van een goede website

 

Een goede website is erg belangrijk. Om klanten aan te trekken naar uw website en bedrijf moet uw website vertrouwen uitstralen en zorgen dat mensen geboeid zijn. Hiervoor heeft moeten een aantal zaken op orde zijn. Er moet een goede huisstijl zijn, een betrouwbaar en scherp logo en een goede vindbare website. Dit alles kunnen wij voor u doen. Dankzij een goede website krijgt u leads binnen. Deze leads zijn over het algemeen erg waardevol voor bedrijven. Mede dankzij het feit dat deze leads anders misschien wel niet bij u gekomen waren.

Website bij StartMarketing

Wij werken met 180+ thema’s  die wij altijd ombouwen naar een eigen design voor iedere klant. Hierdoor blijft de prijs laag en heeft u alsnog een uniek design. Hierdoor valt ook niet terug te zien dat het een thema is. Ook zorgen wij ervoor dat er regelmatig nieuwe thema’s bij komen, waardoor nieuwe klanten nog meer mogelijkheden hebben. Verder zorgen wij ervoor dat alle website die wij maken voorzien zijn van gemakkelijke CMS en gemakkelijke software. Zo kunt u alle aanpassingen vooral zelf doen, lukt het een keertje niet? Geen probleem! Wij kijken er graag naar en lossen het dan voor u op. Handig toch? Zo proberen wij u zo veel mogelijk te ontzorgen maar tegelijkertijd ook te leren hoe u dit zelf kunt doen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met uw website gevonden te laten worden. Bij veel pakketten steken wij hier al wat tijd in. Mocht u toch nog beter gevonden willen worden raden wij u een online marketing pakket aan. Bijvoorbeeld SEO, SEA of social media marketing. Natuurlijk is een mix hiervan ook mogelijk. Wilt u zelf aan de slag met SEO? Bekijk dan eens onze SEOHelden.nl pagina. Hier leert u eenvoudig zelf met SEO aan de slag te gaan.

Beter gevonden worden met uw website?

U bent waarschijnlijk op onze website gekomen via Google of Bing. Dan hebben wij ons werk goed gedaan! Elke site die wij maken proberen wij zo te optimaliseren dat hij goed vindbaar is in online zoekmachines. Dit doen wij door uw site goed leesbaar te laten zijn, een sitemap toe te voegen aan Google, en uw website snel te laten zijn. Buiten dit alles om kunnen wij u ook helpen met een zoektermen onderzoek en diverse SEO aanpassingen. Als u een website laat maken is het erg belangrijk om te zorgen dat deze goed vindbaar is. Daarom raden wij iedere klant aan om ook in de vindbaarheid van een website te investeren. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. U heeft ons waarschijnlijk via SEO of SEA gevonden. Benieuwd hoe wij uw website of bedrijf beter vindbaar kunnen maken? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek! Het begint altijd met een goede website laten maken!

Voordelen van een websites laten maken

Responsive

Al onze websites zijn responsive! Uw website moet goed zichtbaar zijn op een telefoon of tablet. Dit komt doordat tegenwoordig 70% van de website bezoekers op een smartphone gebeurd.

Sales Funnel

Door onze marketing DNA bekijken wij iedere website ook met een marketing bril. Hierdoor willen wij welke website zo maken dat er meer leads en prospects uitkomen. Zo gaat uw website voor u werken!

SEO

Over SEO is al veel gezegd, toch blijft dit een enorm belangrijk punt. Op het moment dat uw bedrijf en website niet goed vindbaar zijn op Google loopt u omzet mis. Juist daarom zijn wij zo gefocust op SEO.

Veel klanten zijn u voor gegaan

Dankzij onze vele klanten, positieve opdrachtgevers en goede zakelijke relaties kunnen wij met trots het volgende zeggen. Onze klanten komen uit heel Nederland. Bijvoorbeeld uit: Ede, Veenendaal, Barneveld, Apeldoorn, Renswoude, Wageningen, Deventer, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Enschede, Zwolle, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Gorinchem, Utrecht, Zaltbommel en zelfs Den Haag

Meer informatie ontvangen?

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact op