Skip to content

Website laten maken

Waarom een website laten maken?

Eerste indruk telt.

In het digitale tijdperk waarin we nu leven, is een professionele website meer dan alleen een visitekaartje; het is een essentieel onderdeel van je merkidentiteit. Voor veel potentiële klanten of cliënten is je website de eerste indruk die ze van jou of je bedrijf krijgen. Het laat niet alleen zien wat je te bieden hebt, maar het vertelt ook een verhaal over wie je bent en waar je voor staat.

Het belang van een goed ontworpen en functionele website kan niet worden onderschat. Met de opkomst van e-commerce en digitale marketing is een website een krachtig hulpmiddel geworden om je doelgroep te bereiken en te overtuigen. Niet alleen biedt het een platform om je producten of diensten te tonen, maar het dient ook als een middel om je expertise te delen, klantvertrouwen op te bouwen en je online zichtbaarheid te vergroten.

Een doe-het-zelf-aanpak kan verleidelijk zijn met tal van tools en sjablonen die beschikbaar zijn. Echter, een op maat gemaakte website, ontworpen door professionals, kan het verschil betekenen tussen een gemiddelde online aanwezigheid en een die echt opvalt en converteert. Het gaat niet alleen om het uiterlijk; het gaat om de gebruikservaring, de snelheid van de website, de mobiele responsiviteit en de optimalisatie voor zoekmachines.

Kortom, het laten maken van een website is een investering die, mits goed gedaan, zichzelf vele malen terugbetaalt. In een wereld die steeds meer online georiënteerd is, kan het hebben van een sterke, professioneel ontworpen webaanwezigheid de sleutel zijn tot succes voor elk individu of bedrijf.

 

Transparantie en Verantwoordelijkheid: Door linkbuilding uit te besteden aan professionals, ontvang je niet alleen hoogwaardige links, maar ook gedetailleerde rapportage en inzicht in het proces. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor elke link en zorgen ervoor dat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, in lijn met de laatste SEO-richtlijnen. Zo ben je altijd verzekerd van een ethische en effectieve aanpak.

Dat kunnen we samenvatten in deze 4 punten.

01. Design & Functionaliteit

Wij creëren niet alleen visueel aantrekkelijke websites, maar ook functioneel en gebruikersvriendelijk. Jouw klant staat centraal in ons ontwerpproces.

02. Optimalisatie & Snelheid

Een snelle laadtijd en optimale prestaties zijn essentieel voor gebruikerstevredenheid. Wij zorgen ervoor dat jouw site op topsnelheid draait.

03.Responsive & Mobiel

Met een toenemend aantal mobiele gebruikers, zorgen wij dat jouw website perfect werkt op elk apparaat, van desktop tot smartphone.

04.SEO & Zichtbaarheid

Naast een prachtig design, optimaliseren we jouw website ook voor zoekmachines. Zo zorgen we dat potentiële klanten jou makkelijk kunnen vinden.

Groei digitaal door.

De voordelen van een professionele website

Een professionele website is het digitale visitekaartje van jouw onderneming. In een wereld waar online aanwezigheid cruciaal is, biedt het laten maken van een website talloze voordelen.

Allereerst zorgt een goed ontworpen website voor een sterke eerste indruk. Bezoekers vormen binnen enkele seconden een mening over jouw bedrijf op basis van de uitstraling en gebruiksvriendelijkheid van je website. Een professioneel ontworpen site straalt vertrouwen en expertise uit.

Daarnaast speelt gebruiksgemak een essentiële rol. Een website die logisch is ingedeeld en intuïtief in gebruik, zorgt ervoor dat bezoekers langer blijven en eerder overgaan tot actie, of dit nu een aankoop is of het invullen van een contactformulier.

Ook draagt een geoptimaliseerde website bij aan een betere online zichtbaarheid. Door de site te optimaliseren voor zoekmachines, trek je gerichter bezoekers aan die actief op zoek zijn naar jouw diensten of producten. Dit verhoogt de kans op conversie aanzienlijk.

Tot slot, in een tijdperk waarin mobiele apparaten niet meer weg te denken zijn, is het van belang dat je website responsive is. Dit betekent dat het design zich aanpast aan het schermformaat van de gebruiker, wat de gebruikerservaring aanzienlijk verbetert.

Linkbuilding uitbesteden

Onze website laten maken pakketten

In het digitale tijdperk van vandaag is een website veel meer dan alleen een online visitekaartje. Het is een essentieel instrument voor merkbekendheid, klantenbinding en verkoop. Of je nu net begint of al jaren een gevestigd bedrijf hebt, het belang van een professioneel ontworpen website kan niet worden onderschat. Het biedt niet alleen een platform om je diensten of producten te presenteren, maar helpt ook om vertrouwen op te bouwen bij je doelgroep. In deze razendsnelle online wereld willen bezoekers snel en efficiënt informatie vinden, en een goed ontworpen website kan daarbij het verschil maken. Maar waar moet je beginnen? En welk pakket past het beste bij jouw behoeften? 

🚀 Basis Pakket
Een ideaal instappakket voor starters en kleine ondernemingen. Dit pakket biedt alles wat je nodig hebt om online zichtbaar te worden.
💡 Pro Pakket
Het meest gekozen pakket voor groeiende bedrijven die een stap verder willen in hun online aanwezigheid.
🏆 Premium Pakket
Voor bedrijven die alles uit hun online aanwezigheid willen halen. Het ultieme pakket voor een volledige online ervaring.

Basis

Perfect voor (startende) ZZP'ers
€1295
 • Professioneel design aangepast aan jouw huisstijl
 • Tot 5 pagina's inhoud
 • Contactformulier & locatiekaart
 • Mobielvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines

Pro

Gericht op bedrijven die willen opschalen
€1995
 • Op maat gemaakt design

 • Tot 15 pagina's inhoud
 • Integratie social media & blogfunctionaliteit
 • Uitgebreide SEO-optimalisaties & snelheidsoptimalisaties
Meest gekozen

Premium

Gericht op bedrijven die online willen domineren
Vanaf €5995
 • Geavanceerd op maat gemaakt design

 • Onbeperkte pagina's en subpagina's
 • Meertalige website
 • E-mail marketing, Social media en Google Ads ingeregeld waar nodig.
Succesverhalen

Luister naar de feedback die we krijgen

Heel fijn contact gehad met StartMarketing. Heb een super mooie en vooral goede website en vind het fijn hoe ik als klant wordt behandeld. Zeker een aanrader!
Hondenuitlaatservice Ede
Zeer zorgvuldig en professionele begeleiding in het opzetten van mijn website. Zeker een aanrader voor in de toekomst.
Ge-zonder.nl
Heel fijn contact gehad met StartMarketing. Heb een super mooie en vooral goede website en vind het fijn hoe ik als klant wordt behandeld. Zeker een aanrader!
spaziovideo.nl
Om een samenwerking aan te gaan, zoek ik een combinatie van inhoudelijke expertise, bij mij passende werkwijze, inlevingsvermogen, servicegerichtheid en een relaxte persoonlijkheid. En dat is wat (Pim van) Start Marketing biedt. Dit bureau is daadwerkelijk in staat en bereid om de eigen expertise aan te bieden in een vorm die aansluit bij mij als ondernemer. En zo'n partnerschap is goud waard.
Begeleiding in bewustwording
Pim is een betrouwbare en serieuze businesspartner die onze marketing op een hoger niveau heeft getild. Door zijn ervaring en werkwijze hebben we een omzetverhoging gerealiseerd. Startmarketing geeft eerlijke feedback en denkt stappen vooruit.
Schrijfpartner
SEO-analyse laten uitvoeren... Snel en efficiënt contact en nu al mooie resultaten. Ik ben tevreden!
Schrijfpartner

Voor wie is een website belangrijk?

Converteer bezoekers snel.

Voor veel ondernemers is het idee van het hebben van een professionele website zowel opwindend als intimiderend. Maar voor wie is een website nu echt van essentieel belang?

ZZP’ers: Als zelfstandige zonder personeel ben je vaak je eigen merk. Jouw persoonlijkheid, expertise en diensten vormen het hart van je bedrijf. Een website is daarom niet alleen een platform om je diensten aan te bieden, maar ook een reflectie van wie je bent en waar je voor staat. Met een op maat gemaakte website kun je potentiële klanten een dieper inzicht geven in je vakmanschap en hen overtuigen van de meerwaarde die jij biedt.

MKB’ers: Middelgrote en kleine bedrijven opereren in een concurrerende markt waarin elk voordeel telt. Een professionele website dient als een 24/7 verkoop- en marketingtool. Of je nu een fysieke winkel hebt of uitsluitend online opereert, je website kan dienen als het centrale punt voor klantinteractie, informatievoorziening en verkoop. Het biedt je de mogelijkheid om je merk consistent te presenteren en tegelijkertijd je producten of diensten effectief te promoten.

Starters: Als je net begint met je onderneming, kan alles overweldigend lijken. Een van de eerste stappen voor elke starter zou het opzetten van een website moeten zijn. Het biedt niet alleen legitimiteit in de ogen van potentiële klanten, maar helpt je ook om vanaf het begin een duidelijke merkidentiteit te vormen. Bovendien, in de beginfase, waarin mond-tot-mondreclame en netwerken cruciaal zijn, fungeert een website als een gemakkelijk deelbare link naar alles wat je te bieden hebt.

Of je nu een ZZP’er, MKB’er of een starter bent, in de moderne zakenwereld is een professionele website geen luxe meer, maar een noodzaak. Het verbindt, overtuigt en converteert, en vormt een fundament voor je digitale aanwezigheid.

01. ZZP'ers

Persoonlijke branding versterken, expertise tonen, klanten werven.

02. Startende ondernemers

Legitimiteit vergroten, merkidentiteit vormen, mond-tot-mondreclame ondersteunen.

03. MKB'ers

24/7 klantinteractie, merkconsistentie, effectieve productpromotie.

Veelgestelde vragen over website laten maken

Professionele websitebouwers bieden maatwerk, optimalisatie voor snelheid en mobiel gebruik, en geavanceerde integraties die DIY-platforms vaak niet kunnen evenaren.

De duur varieert afhankelijk van complexiteit en eisen, maar gemiddeld kan een basiswebsite binnen 3-6 weken live gaan.

Ja, de meeste moderne websites worden gebouwd op CMS-platforms zoals WordPress, waardoor je zelf eenvoudig inhoud kunt aanpassen.

Ja, domeinnaamregistratie, hosting en onderhoud zijn enkele voorbeelden van terugkerende kosten die jaarlijks of maandelijks kunnen worden gefactureerd.

Absoluut! In het huidige digitale tijdperk is mobiele optimalisatie cruciaal. We zorgen ervoor dat uw website responsief is op alle apparaten.

Door gebruik te maken van SEO (zoekmachineoptimalisatie). Dit omvat zowel on-page als off-page technieken om de zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

Ja, wij bieden onderhoudspakketten om ervoor te zorgen dat je site up-to-date, veilig en efficiënt blijft draaien.

Jouw Online Groei Start Hier

Wil je de online zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten? Wij hebben de oplossing die je zoekt. Met onze doelgerichtheid helpen we jouw bedrijf om hoger te stijgen in de zoekresultaten en een sterke digitale aanwezigheid op te bouwen. Jouw succes start hier.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Naam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Website laten maken?

 Wij willen jouw online business laten knallen! 🚀  
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Naam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.