Webshop laten maken?

> Uw online zichtbaarheid verbeteren is ons doel!

Wij van Start Marketing helpen jouw bedrijf graag met de marketing. Doordat wij een fullservice internetbureau zijn kunnen wij u op alle online gebieden goed helpen. Dit kunnen wij doen door een complete website te maken. Maar natuurlijk ook door de huidige website te vermarkten. Denk bijvoorbeeld aan SEO, SEA, Social media marketing en content marketing.

Waarom heeft u een goede webshop nodig? Allereerst zijn er steeds meer online webwinkels. Dit maakt het moeilijk voor u om zich te onderscheiden. Daarnaast oppert een goede webshop vertrouwen op bij uw klanten. Op die vertrouwen kunt u een lange termijn relatie aangaan. Hierdoor blijft het niet bij eenmalige verkoop maar komen uw klanten terug. 

Verder zijn wij gespecialiseerd in online vindbaarheid. Hierdoor bouwen wij elke website aan een aantal kwalitatief goede standaarden. Zo zorgen wij dat alle webshops gebouwd zijn op een snelle server, er dagelijks back-ups worden gedraaid en dat uw webshop snel laad. 

Gratis 0-meting ontvangen?


Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Nieuwe webshop laten maken? Samen inventariseren wij je wensen en doelen. Vervolgens stemmen wij het project hierop af. Je wordt volledig ontzorgt, maar ook betrokken indien je dit wenst.

Welke pakketten hebben wij?

Maatwerk pakket

Vanaf 2695,-
 • SEO basis
 • 3 Correctieronde
 • Duidelijke website
 • Onbeperkt webpagina's
 • Eigen huisstijl geïntegreerd
 • Gemakkelijk zelf te bewerken
 • Google Analytics gekoppeld
 • Keuze uit 180 layouts
 • 5 SEO landingspagina's
 • 1 Zoekwoordenonderzoek
 • Google Mijn Bedrijf
 • Google Search Console
 • 4 uur SEO

Pro pakket

2495,-
 • SEO basis
 • 2 Correctieronde
 • Duidelijke website
 • Onbeperkt webpagina's
 • Eigen huisstijl geïntegreerd
 • Gemakkelijk zelf te bewerken
 • Google Analytics gekoppeld
 • Keuze uit 180 layouts
 • 2 SEO landingspagina's
 • 1 Zoekwoordenonderzoek
 • Google Mijn Bedrijf
Populair

Basispakket

1195,-
 • 1 Correctieronde
 • Duidelijke website
 • 4 webpagina's
 • Eigen huisstijl geïntegreerd
 • Gemakkelijk zelf te bewerken
 • Google Analytics gekoppeld
 • Keuze uit 100 layouts

Maatwerkpakket

Misschien wilt u net iets anders als wat wij in onze 2 pakketten bieden. Dit is voor ons geen probleem. Wij kijken graag naar een passende oplossing voor iedere klant. Vaak kunnen wij kleine onderdelen gewoon binnen het door u gekozen pakket doen. Lukt dit niet dan kijken wij samen hoeveel het extra zou gaan kosten. Neem gerust contact met ons op als u twijfelt over welk pakket het beste bij uw wensen past. Wij nemen graag de tijd om hier met u over te praten.

Pro pakket 

Heeft u net iets meer nodig? Dat kan! Bij het Pro pakket krijgt u pakket basis en het volgende: Een uitgebreid zoektermen onderzoek, geoptimaliseerde homepagina tekst, SEO advies en een custom made layout. Zo onderscheid u zich nog meer van uw concurrenten. Verder zou u met het SEO onderzoek zelf uw teksten kunnen aanpassen. Wij sturen u graag een aantal tips op waardoor het nog gemakkelijker gaat. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen. Als u hier meer over wilt weten kijk dan even op onze tarieven pagina

Basispakket

Een goede webshop hoeft geen tonnen te kosten. Wij helpen u met een goede webshop, die snel laad en goed werkt. Verder leren wij u om zelf producten toe te voegen aan de webshop. Hierdoor kunt u het grootste gedeelte zelf onderhouden. Dit scheelt u op lange termijn heel wat geld aan onderhoud. Daarnaast raden wij wel een onderhoudsabonnement aan om zeker te zijn dat uw webshop blijft passen bij uw bedrijf. In dit basispakket zitten onbeperkt aantal producten en pagina’s.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Wil jij je webshop laten maken door een bureau dat al sinds 2014 ervaring heeft met webdesign? Neem dan contact met ons op.

Onze klanten

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Van SEO tot webdevelopment. Jij wordt vindbaar als je met ons in zee gaat.

Waarom een webshop laten maken bij StartMarketing?

 

StartMarketing begon in 2014 met het bouwen van webshops en websites. Hierdoor hebben wij door de jaren heen al veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Vanaf deze tijd hebben wij diverse klanten geholpen met hun bedrijf online zichtbaar te maken. Een webshop is hier de ultieme vorm voor. Wij hebben passie voor wat wij doen en zorgen ervoor dat uw bedrijf online vindbaar is. Dit doen wij het liefste door veel bezig te zijn met SEO en SEA.

Hoe verder als u kiest voor een webshop laten maken pakket?

 

Naast een telefonische afspraak vinden wij het altijd fijn om elkaar persoonlijk even te spreken. Dit kunnen wij doen door langs te komen of door een Google Meet afspraak. Na deze te contact momenten waarin wij elkaar leren kennen en wij uw wensen voor de webshop kennen, gaan wij aan de slag. Wij beginnen met een ontwerp maken. Deze koppelen wij bij u terug, als u hier akkoord mee gaat gaan wij het bouwen. 

Webshop laten maken bij StartMarketing

 

Wij starten in de basispakket vanuit een van onze 90+ thema’s die wij ombouwen naar een eigen design voor iedere klant. Hierdoor blijft de prijs laag en heeft u alsnog een uniek design. Ook valt het niet op dat het een thema is. Hiernaast zorgen wij ook ervoor dat er regelmatig nieuwe thema’s bij komen. Dit zorgt voor een uniek karakter en zorgt ervoor dat iedere nieuwe klant nog meer keuze heeft. Wilt u liever een eigen design ontvangen die naadloos aansluit bij uw organisatie? Dan past het Pro pakket het beste bij u. Dit pakket begint bij een uniek ontwerp maken die past bij uw uitstraling, huisstijl en uw doelgroep. Heeft u nog vragen over de verschillende pakketten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Waarom een webshop laten maken bij StartMarketing?

Wij werken met 180+ thema’s  die wij altijd ombouwen naar een eigen design voor iedere klant. Hierdoor blijft de prijs laag en heeft u alsnog een uniek design. Hierdoor valt ook niet terug te zien dat het een thema is. Ook zorgen wij ervoor dat er regelmatig nieuwe thema’s bij komen, waardoor nieuwe klanten nog meer mogelijkheden hebben. Verder zorgen wij ervoor dat alle website die wij maken voorzien zijn van gemakkelijke CMS en gemakkelijke software. Zo kunt u alle aanpassingen vooral zelf doen, lukt het een keertje niet? Geen probleem! Wij kijken er graag naar en lossen het dan voor u op. Zo kunt u door StartMarketing een website laten maken die u zelf ook gemakkelijk kunt aanpassen. Handig toch? Meer weten over onze tarieven, kijkt u dan even op onze tarieven pagina? Of misschien bent u wel opzoek naar een manier om met ons in contact te komen.

Beter gevonden worden met uw website?

U bent waarschijnlijk op onze website gekomen via Google of Bing. Dan hebben wij ons werk goed gedaan! Elke site die wij maken proberen wij zo te optimaliseren dat hij goed vindbaar is in online zoekmachines. Dit doen wij door uw site goed leesbaar te laten zijn, een sitemap toe te voegen aan Google, en uw website snel te laten zijn. Buiten dit alles om kunnen wij u ook helpen met een zoektermen onderzoek en diverse SEO aanpassingen. Als u een website laat maken is het erg belangrijk om te zorgen dat deze goed vindbaar is. Daarom raden wij iedere klant aan om ook in de vindbaarheid van een website te investeren. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Het kan goed zijn dat u ons gevonden heeft onder de volgende zoektermen: Website laten maken, Website goed laten maken, Website maken of SEO website maken. Wellicht zelfs onder andere zoekwoorden! Benieuwd hoe wij uw website of bedrijf beter vindbaar kunnen maken? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek!

Webshop laten maken?

Webshop pakket basis

StartMarketing creëert voor grote maar ook voor kleine ondernemers een professionele webshop. Wij hebben drie verschillende pakketten, bij alle drie zullen wij eerst kijken of wij vanuit een template kunnen beginnen. Dit scheelt veel werk, en hiermee ook geld. Al deze templates zijn gemaakt vanuit drie pijlers. SEO geoptimaliseerd, marketingtechnisch goed in elkaar en ze zien er mooi uit. Deze kwalitatief hoogstaande designs zijn ontworpen door een team van professionals. Uiteraard zijn ze responsive en goed voor elk beeldscherm. Wilt u liever een nieuw design laten ontwerpen? Dat kan! Kies dan ons pro pakket.

Webshop pakket pro

Bent u opzoek naar een eigen design die compleet past bij uw organisatie? Ook dat kunnen wij maken voor u! Door onze marketing achtergrond zijn wij gericht op leads halen uit uw webshop. Dit zorgt ervoor dat uw webshop voor u gaat werken! Ook daarom kiest u ervoor om StartMarketing uw webshop te laten maken. Verder krijgt u in ons Pro pakket ook nog een zoektermonderzoek erbij om uw webshop nog beter vindbaar te laten zijn. Tijdens dit zoektermonderzoek bekijken wij wat uw concurrenten qua zoektermen gebruiken en geven wij advies welke zoektermen u het beste kunt gebruiken. 

Webshop pakket maatwerk

Soms kan het voorkomen dat u specifieke wensen heeft die helaas meer tijd kosten dan dat wij u kunnen bieden in een van onze twee pakketten. Om die ondernemers goed te kunnen bedienen hebben wij een maatwerk pakket opgesteld. Hierin gaan wij samen met u kijken waar u naar opzoek bent en hoe wij dit voor u kunnen gaan realiseren. 

Nog beter gevonden worden?

Als het goed is heeft u onze website gevonden via zoekmachines als Google of Bing. Dit betekend dat wij goed werk hebben geleverd. Om deze prestatie nog beter te maken werken wij wekelijks ook aan onze eigen website. Met dezelfde passie werken wij het liefste ook aan de webshops voor onze klanten. Dit kunnen wij helaas niet doen vanuit het basispakket. Daarom bieden wij online marketing hulp aan elke ondernemer. Dit doen wij in de vorm van een marketing abonnementen zodat uw website continu goed blijft werken. Uiteraard kunnen wij dit ook eenmalig voor u doen zonder abonnement. Neemt u daarvoor een kijkje op onze tarieven pagina? Wij raden elke ondernemer aan om te blijven investeren in hun online vindbaarheid. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Neemt u dan even contact met ons op?

Het kan goed zijn dat u ons gevonden heeft onder de volgende zoektermen: webshop laten maken, webshop laten bouwen, webwinkel laten maken, webshop bouwen, webwinkel laten maken kosten, goedkope webshop laten maken, webwinkel laten bouwen, magento webshop laten bouwen, professionele webshop laten maken. Wellicht zelfs onder andere zoekwoorden! 

Benieuwd hoe wij uw website of bedrijf beter vindbaar kunnen maken? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek! Vele ondernemers zijn u voor geweest. Door heel Nederland hebben wij klanten zitten. Onze klanten komen uit heel Nederland. Bijvoorbeeld uit: Ede, Veenendaal, Barneveld, Apeldoorn, Renswoude, Wageningen, Deventer, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Enschede, Zwolle, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Gorinchem, Utrecht, Zaltbommel en zelfs Den Haag

Meer informatie ontvangen?

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact op