Wat kost een SEO specialist?

Pim Hillaert

Pim Hillaert

Meer omzet uit je website?

Plan een telefonische kennismaking in om te bekijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen

Wat kost een SEO specialist?

Een SEO specialist inhuren kan een uitstekende investering zijn. Zeker wanneer u investeert in het inhuren van de juiste specialist. Maar wat kost een SEO specialist? Dit is wel belangrijk om te weten voordat u uw zoektocht start. Wat echter net zo’n interessante vraag is, is wat een SEO specialist u op kan leveren. De werkzaamheden van een SEO specialist zorgen er namelijk voor dat u meer bezoekers gaat trekken en een hogere omzet gaat realiseren.

Wat kost een SEO specialist? Dat is afhankelijk van wat u wilt

Het is van tevoren niet mogelijk om een kant en klaar antwoord te geven op de vraag “wat kost een SEO specialist?” Dat heeft vooral te maken met het feit dat een SEO specialist zeer veel verschillende werkzaamheden voor u uit kan voeren.

Afhankelijk van de werkzaamheden waar u behoefte aan hebt, kan het gaan om eenmalige werkzaamheden of om doorlopende werkzaamheden. Het kan een kleine klus betreffen, of een complete herstructurering of vervanging van uw website. Het kan zijn dat er gewerkt wordt tegen een uurtarief, of een maandelijkse fee of all-in projectprijs. Op welke vorm u ook uitkomt en wat de kosten ook bedragen: een goede SEO specialist verdient zichzelf dubbel en dwars terug omdat u kunt rekenen op (blijvend) meer bezoek, en dus meer commerciële kansen. 

Wat kost een SEO specialist van Start Marketing?

Start Marketing is een allround SEO specialist. Wij kunnen u helpen op alle gebieden van SEO en online marketing. Wij doen dit tegen zeer aantrekkelijke kosten. Wilt u weten wat een SEO specialist van ons kost? Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en tegen welke interessante kosten wij dit kunnen doen. Ook verzorgen wij met plezier een vrijblijvende, persoonlijke offerte voor u.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Wil jij je online marketing door een bureau dat al sinds 2014 ervaring heeft met online marketing? Neem dan contact met ons op.

Onze klanten

Wat vinden klanten van ons?

Meer informatie ontvangen?

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact op