Social media marketing

> Wij helpen u meer klanten te werven via social media

Wij van Start Marketing helpen jouw bedrijf graag met de marketing. Doordat wij een fullservice internetbureau zijn kunnen wij u op alle online gebieden goed helpen. Dit kunnen wij doen door een complete website te maken. Maar natuurlijk ook door de huidige website te vermarkten. Denk bijvoorbeeld aan SEO, SEA, Social media marketing en content marketing.

Social media marketing is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Voor veel ondernemers en bedrijven is het inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke vorm van marketing. Dit heeft veel anderen geïnspireerd om ook met social media aan de slag te gaan. Net als voor andere vormen van marketing geldt ook dat u meer succes zult hebben met gedegen kennis. 

Niet alleen dat: tijd is ook een belangrijke factor. Succesvol worden met social media marketing betekent dat u tijd zult moeten investeren. Kortom: kennis en tijd moeten binnen de organisatie aanwezig zijn. Voor veel zelfstandigen ondernemers en MKB’ers is dit lastig.
Daarom helpt Start Marketing u.

Gratis 0-meting ontvangen?


Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wanneer wij jouw social media campagnes beheren, ben je altijd verzekerd van maatwerk. Samen inventariseren wij je wensen en doelen. Vervolgens stemmen wij de campagnes hierop af. Je wordt volledig ontzorgt, maar ook betrokken indien je dit wenst.

Welke pakketten hebben wij?

Large

300
 • 5 posts per week
 • Content kalender volgen
 • Afbeeldingen in eigen layout plaatsen
 • Maximaal 3 kanalen
 • 2 blogs per maand schrijven
 • Jaarlijks content kalender schrijven

Medium

225
 • 3 posts per week
 • Content kalender volgen
 • Afbeeldingen in eigen layout plaatsen
 • Maximaal 2 kanalen
 • 1 Blog per maand schrijven
Populair

Small

75
 • 1 Post per week plaatsen
 • Content kalender volgen
 • Afbeeldingen in eigen layout plaatsen
 • Maximaal 1 kanaal

Large  

Voor wie van social media marketing een speerpunt wil maken en maximaal online wil groeien, bieden wij het large pakket. Met dit pakket haalt u het maximale uit de mogelijkheden die social media u bieden. In korte tijd zult u ervaren dat uw naamsbekendheid en bereik sterk toenemen. Dit draagt bij aan het realiseren van de doelen die wij gezamenlijk hebben vastgelegd in de strategie. 

Medium  

Wilt u meer inzetten op social media en hebt u hier een iets groter budget voor gereserveerd? Dan is ons medium pakket ideaal voor u. Uiteraard bieden wij u nog steeds aantrekkelijke kosten en u krijgt hier een hoop voor terug

Small 

Met ons kleinste pakket, small, bieden wij u een toegankelijke manier om te starten met social media marketing. Tegen aantrekkelijke kosten bieden wij u een uitstekende manier om uw zichtbaarheid te vergroten en uw doelen te realiseren. Dit pakket is perfect geschikt voor ondernemers en bedrijven die een succesvolle start willen maken met social media marketing tegen aantrekkelijke tarieven. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Wil jij je social media uitbesteden door een bureau dat al sinds 2014 ervaring heeft met social media? Neem dan contact met ons op.

Onze klanten

Wat is social media marketing?

Social media marketing is een vorm van online marketing die zich puur richt op social media. Dit kan op organische wijze (het plaatsen van posts, zoals berichten en afbeeldingen) of door te adverteren met advertenties die op de kanalen van uw keuze worden getoond aan relevante gebruikers: uw doelgroep en klanten.

Waarom social media marketing uitbesteden?

Wij zien vaak dat bedrijven en ondernemers een enthousiaste start maken met social media. De eerste weken en maanden wordt er druk gefilosofeerd, gepland, gepost en dan houdt het op. Er is of te weinig capaciteit om de benodigde productie te kunnen draaien, of de inspanningen zijn niet lonend: er wordt veel tijd geïnvesteerd, maar dit levert geen nieuwe klanten of extra omzet op.

Waarom is social media belangrijk voor elk bedrijf?

U hebt ongetwijfeld gemerkt dat het marketing landschap behoorlijk aan het verschuiven is. Traditionele vormen van marketing worden steeds vaker ingeruild voor nieuwere vormen van marketing. Vaak zijn dit diverse vormen van online marketing. Naast SEO en SEA is social media marketing een populaire vorm geworden.

Een goede reden waarom een sterke aanwezigheid op social media belangrijk is voor elk bedrijf, is omdat voor zeer veel bedrijven geldt dat de doelgroep zich naar social media heeft verplaatst. U kent wellicht nog de “4 p’s” van marketing: product, plaats, prijs en promotie. Zichtbaar zijn op de juiste plaats is en blijft belangrijk. Goede marketing betekent zichtbaar zijn daar waar uw klanten zich begeven: op social media.

Het verschil tussen organisch en betaald 

Met social media marketing kunt u dus kiezen voor organische uitingen en betaalde uitingen, of uiteraard een combinatie hiervan. Maar wat is precies het verschil? Voor organische uitingen – posts – worden geen kosten in rekening gebracht door het platform. Het is een perfecte manier om bereik te genereren en volgers aan te trekken. Betaald gevonden worden op social media, betekent dat u het kanaal van uw keuze betaalt voor uw uitingen. Het zijn online reclames die u zeer veel mogelijkheden bieden om uw doelgroep te bereiken op hun eigen tijdlijn. Wat voor u de juiste strategie is, is afhankelijk van onder andere uw doelstelling en budget. Start Marketing zorgt in overleg met u voor de optimale strategie.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Wil jij je social media uitbesteden door een bureau dat al sinds 2014 ervaring heeft met social media? Neem dan contact met ons op.

Wat doet een social media bureau als Start Marketing voor u?

De digital marketeers van Start Marketing zijn gespecialiseerd in diverse vormen van online marketing, waaronder social media. Wij kunnen u ontzorgen en bezorgen u optimale resultaten door het bepalen van de strategie en het beheren van social media campagnes. 

Wanneer u ons inschakelt voor uw social media marketing, haalt u de kennis en de capaciteit in huis om succesvol te worden op het social media platform (of platforms) van uw keuze. Samen met u bepalen wij de strategie. Hierbij kunt u vertrouwen op onze uitvoerige kennis van online marketing en de diverse social media platforms.

Wanneer de strategie is bepaald, zorgen wij voor beheer in lijn met deze strategie. U hebt nergens omkijken naar, maar vanzelfsprekend houden wij u doorlopend op de hoogte en kunt u overal bij betrokken worden. Start Marketing zorgt voor uitingen die bijdragen aan het realiseren van uw doelstellingen. Of het nu gaat om meer naamsbekendheid, klantenbinding, het binnenhalen van leads of meer directe sales.

Ook voor hulp met losse content kalenders

Wanneer u social media marketing toe wilt passen, is planning zeer belangrijk. Een goede content kalender staat aan de basis hiervan. Met deze kalender weet u precies wat u gaat posten en wanneer. Dit geeft u houvast en zorgt voor continuïteit. 

Maar wat komt er nu in uw content kalender te staan? Het is belangrijk om te kiezen voor de juiste onderwerpen die relevant zijn voor uw business. Wanneer u een van onze pakketten afneemt, stellen wij deze kalender in overleg met u samen. Wilt u zelf aan de slag gaan met social media, maar wel een goed begin maken met een content kalender die het hele jaar door zorgt voor goede posts? Ook dan kunt u ons inschakelen.

 

Het belang van engagement

Bij marketing draait het niet alleen om zenden, maar ook om ontvangen. Social media marketing biedt u ongeëvenaarde mogelijkheden om de interactie aan te gaan met uw doelgroep. Goede engagement zorgt ervoor dat u nieuwe klanten aan gaat trekken en bestaande klanten tevreden houdt. Uw doelgroep reageert op uw uitingen en dit biedt u een nieuwe en zeer effectieve manier om met hen in contact te komen.

 

Meer informatie ontvangen?

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact op