Skip to content

SEO Nijmegen

Je wilt een website waar je het maximale uit haalt. Dat begint met goede SEO. Wil je profiteren van optimale SEO in Nijmegen? Schakel dan Start Marketing in. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw website optimaal gevonden gaat worden. Een website die optimaal gevonden wordt, levert meer klanten en omzet op. Wij beschikken over de kennis en ervaring om dit voor te realiseren.

Laat ons jouw website gratis checken.

Wil je weten wat er aan jouw website kan worden verbeterd? Laat ons je gratis en vrijblijvend informeren over de kansen van jouw website.


Waarom SEO Nijmegen?

Een goede website was lang iets dat door bedrijven werd gezien als een mooie bonus. Nog steeds zijn er bedrijven die lang niet het maximale uit hun website halen omdat zij de site niet de aandacht geven die deze verdient. Dat is een gemiste kans, want wie investeert in SEO, plukt hier langdurig de vruchten van. Een mooie website alleen, is niet genoeg: je wilt een website die gevonden wordt door doelgroep van jouw bedrijf. Dat is wat onze SEO voor Nijmegen en omgeving voor je doet.

De 8 stappen voor goede SEO in Nijmegen

1. SEO-scan

Samen bepalen wij welke doelen je wilt behalen en hoe we dit gaan doen.

2. Zoekwoord analyse

De input uit ons eerste gesprek verwerken wij in het ads account.

3. Technisch

Na de eerste maand bespreken we de resultaten.

4. Content

Hierna gaan we bijsturen en blijven wij het account optimaliseren.

5. On-page

Samen bepalen wij welke doelen je wilt behalen en hoe we dit gaan doen.

6. Autoriteitsverhoging

De input uit ons eerste gesprek verwerken wij in het ads account.

7. Rapportages

Na de eerste maand bespreken we de resultaten.

8. Verbeteren

Hierna gaan we bijsturen en blijven wij het account optimaliseren.

Het belang van Goede SEO in Nijmegen

Om een website succesvol te laten zijn, dienen er meerdere puzzelstukjes op hun plek te vallen. SEO is misschien wel het belangrijkste puzzelstuk van allemaal. Een auto kan niet rijden zonder motor. Zie jouw website als een auto, dan is zoekmachine-optimalisatie de motor. Aan een auto die niet rijdt, heb je niets, hoe mooi deze ook is. Je wilt op uw bestemming kunnen komen. Om in website termen te blijven: Je wilt uw doelen realiseren: een hoge conversie, nieuwe klanten en meer omzet die je met behulp van jouw website binnenhaalt.

Met zoekmachine-optimalisatie voeren wij een reeks technische handelingen uit die de vindbaarheid van uw website verbeteren. Wij richten ons op SEO voor Nijmegen, wat betekent dat wij ervoor zorgen dat uw website lokaal uitstekend scoort: daar waar jouw potentiële klanten zich bevinden. Natuurlijk is ook een andere strategie mogelijk. Naast lokaal gevonden worden is ook nationaal gevonden worden zeer een mogelijkheid. Waar het om gaat, is dat wij weten wat voor jou als onderneming in het MKB-segment belangrijk is en dat wij weten hoe wij kunnen helpen jouw doelstellingen te realiseren.

Optimale SEO Nijmegen

Wanneer je werk gaat maken van SEO, kan de juiste SEO specialist zorgen voor de juiste strategie. Wanneer voor jouw bedrijf Nijmegen de primaire, of misschien wel enige doelgroep vormt, is het van cruciaal belang dat je juist bij zoekresultaten in of voor de stad optimaal vindbaar bent. Daarom bieden wij SEO Nijmegen aan: zoekmachine-optimalisatie die uitblinkt in lokale vindbaarheid. Het is jammer van alle inspanningen en investeringen wanneer je website meer bezoekers trekt, maar dit niet de juiste bezoekers zijn. Wij zorgen ervoor dat de doelgroep die bij jou organisatie past jou kan vinden. Door ons te richten op lokale SEO en in te spelen op het zoekgedrag en de behoeften van potentiële nieuwe klanten.

Hoe zien de SEO werkzaamheden er precies uit?

Wij willen het beste resultaat voor jouw bedrijf realiseren. Dat betekent dat wij niet alleen zorgen voor de best mogelijke positie in de zoekmachine: wij hechten ook veel waarde aan duidelijkheid, transparantie en een prettige samenwerking. Daarom bieden wij onze diensten aan in drie duidelijke, overzichtelijke pakketten. Elk van de pakketten zorgt voor een optimalisatie van uw prestaties in de zoekmachine. Welk pakket past het beste bij jou?
Jaarlijks

Starten met SEO?

Wil jij graag goed gevonden worden op Google? Leuk! Wij helpen je graag met jouw bedrijf online gevonden laten worden door nieuwe klanten. 

Onze pakketten

Starten met SEO?

Wil jij graag goed gevonden worden op Google? Leuk! Wij helpen je graag met jouw bedrijf online gevonden laten worden door nieuwe klanten. 

Onze pakketten