SEO Ede

> Organisch lokaal vindbaar worden door SEO in Ede​

Wij van Start Marketing helpen jouw bedrijf graag met de marketing. Doordat wij een fullservice internetbureau zijn kunnen wij u op alle online gebieden goed helpen. Dit kunnen wij doen door een complete website te maken. Maar natuurlijk ook door de huidige website te vermarkten. Denk bijvoorbeeld aan SEO, SEA, Social media marketing en content marketing.

U vraagt zich waarschijnlijk af: waarom zou ik investeren in SEO voor Ede? Is zoekmachine-optimalisatie niet iets dat draait om het realiseren van een zo groot mogelijk bereik? Dat hangt ervan af. Het is namelijk sterk afhankelijk van wie uw doelgroep is en wat uw doelstellingen zijn. 

Heeft uw organisatie klanten uit Ede als primaire doelgroep, of doet u bijvoorbeeld exclusief in Ede en de nabije omgeving zaken? Dan is investeren in goede SEO voor Ede een uitstekende keuze. Wat hebt u aan het bereiken van gebruikers die niet in uw doelgroep vallen?

Gratis 0-meting ontvangen?


Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wanneer wij jouw SEO campagnes beheren, ben je altijd verzekerd van maatwerk. Samen inventariseren wij je wensen en doelen. Vervolgens stemmen wij de campagnes hierop af. Je wordt volledig ontzorgt, maar ook betrokken indien je dit wenst.

Onze klanten

Waarom Start Marketing?

 

Start Marketing is een allround online marketingbureau en SEO specialist. Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van diensten aan het MKB. Wilt u ook meer lokale klanten aantrekken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Wil jij je SEO uitbesteden door een bureau dat al sinds 2014 ervaring heeft met SEO? Neem dan contact met ons op.

Hoe onze SEO voor Ede uw organisatie gaat helpen

Wanneer wij uw zoekmachine-optimalisatie verzorgen, gaan wij graag een stap verder. Natuurlijk zijn er tal van partijen in de regio die u in kunt schakelen. Wij willen echter het verschil maken op het gebied van kennis en service. Wij gaan uiteraard niet zomaar voor u aan de slag, maar willen uw organisatie, uw online vraagstukken en doelstellingen leren kennen. Alleen op die manier kunnen wij zorgen voor een oplossing die zorgt voor de maximale resultaten.

Voordat wij uw website gaan optimaliseren, zorgen wij dan ook altijd voor een duidelijke inventarisatie. Wij brengen uw doelgroep in kaart en verrichten een zoekwoorden analyse om te achterhalen op welke zoektermen u voor uw doelgroep het beste vindbaar bent. Vervolgens optimaliseren wij uw website zodanig, dat u hierop perfect gevonden gaat worden.

Hoe zien de SEO werkzaamheden er precies uit?

Wij bieden onze SEO diensten aan in drie overzichtelijke pakketten. Uiteraard is maatwerk in overleg ook mogelijk. De invulling van onze pakketten worden echter altijd al geheel op uw wensen en behoeften afgestemd. Omdat wij werken met drie pakketten, weet u altijd van te voren wat u krijgt en wat u betaalt. Dat is wel zo overzichtelijk en transparant.

Welk pakket u ook kiest: u bent altijd gegarandeerd van een optimalisatie van uw website in de zoekmachine. U zult een hoge ranking in de zoekresultaten behalen bij zoekopdrachten die voor u relevant zijn. Onze pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Dat geeft u zekerheid, maar zegt ook alles over onze overtuiging dat wij u perfect kunnen helpen. Een van de grote voordelen van SEO is dat u tegen een zeer interessante investering al fantastische resultaten kunt behalen. De resultaten zijn bovendien duurzaam. Wie nu investeert in goede zoekmachine-optimalisatie, profiteert hier zeer lange tijd van. Ons basispakket voorziet u voor slechts 150 euro per maand van alle benodigde optimalisaties, backlinks en content om uitstekend te scoren met SEO in Ede. Dat is niet slechts een belofte die wij doen: u kunt zelf de prestaties en vorderingen inzien in de maandelijkse rapportages die wij u sturen. Wilt u nog meer werk maken van SEO op grotere schaal? Dan kunt u kiezen voor een medium of pro pakket. Op onze SEO pagina leest u alles over de verschillende pakketten. Wanneer u buiten de pakketten om nog wensen heeft, kunt u deze vanzelfsprekend met ons bespreken. Wij kunnen altijd een pakket op maat voor u samenstellen. Naast SEO en SEA kunnen wij u ook van dienst zijn met een gloednieuwe website of webshop en met social media marketing.

Direct de vruchten plukken met SEA

Wij zeggen altijd: met SEO wint u de race. Voor duurzame vindbaarheid en prestaties op internet is zoekmachine-optimalisatie eenvoudigweg onmisbaar. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u niet alleen op zoek bent naar resultaat op de langere termijn, maar ook naar direct resultaat. Ook daar kunnen wij u mee van dienst zijn.

Als fullservice internetbureau kunnen wij u ook helpen met een effectieve SEA campagne. Met SEA adverteert u in de zoekmachine. Dit is een perfecte manier om tegen een haalbare additionele investering te zorgen voor direct resultaat. Lees hier over hoe SEA werkt.

Wij leren u graag kennen

Wilt u meer weten over onze SEO diensten? Neem contact met ons op. Bel of mail ons om uw vragen te stellen, meer informatie te vragen of voor het inplannen van een afspraak. Wij leren u graag kennen en leggen u met plezier uit hoe wij u kunnen helpen.

Meer informatie ontvangen?

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact op