Skip to content

SEA uitbesteden

SEA werkzaamheden kosten veel tijd en is specialistisch werk. Daarom is SEA uitbesteden een slim plan. Wij adverteren resultaatgericht in Google Ads en/of Bing Ads en halen hierdoor meer omzet en leads binnen.

Gratis €400,- aan Google Ads budget ontvangen?

Om een mooie start te hebben mogen wij van Google nieuwe adverteerders €400,- aan Google Ads budget geven. Hiervoor zijn wel de algemene voorwaarde van Google op van toepassing. Deze kun je hier vinden.


Hoe werken wij?

1. Doelen opstellen

Samen bepalen wij welke doelen je wilt behalen en hoe we dit gaan doen.

2. Structuur opzetten

De input uit ons eerste gesprek verwerken wij in het ads account.

3. Resultaat bespreken

Na de eerste maand bespreken we de resultaten.

4. Bijsturen

Hierna gaan we bijsturen en blijven wij het account optimaliseren.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Joanne Huis in ‘t Veld
Lees verder
Heel fijn contact gehad met StartMarketing. Heb een super mooie en vooral goede website en vind het fijn hoe ik als klant wordt behandeld. Zeker een aanrader!
Florian Blummel
Lees verder
Zeer zorgvuldig en professionele begeleiding in het opzetten van mijn website. Zeker een aanrader voor in de toekomst.
Bas den Ambtman
Lees verder
Heel fijn contact gehad met StartMarketing. Heb een super mooie en vooral goede website en vind het fijn hoe ik als klant wordt behandeld. Zeker een aanrader!
Ilona Kuis
Lees verder
Mijn ervaringen met Start Marketing (sinds januari 2020) zijn van meet af aan en zonder uitzondering zeer positief. Ik ben met Pim in contact gekomen via LinkedIn n.a.v. mijn oproep voor een SEO-/SEA-specialist. Ik ervoer hem direct als vlot, vriendelijk, vakbekwaam en integer. Om een samenwerking aan te gaan, zoek ik een combinatie van inhoudelijke expertise, bij mij passende werkwijze, inlevingsvermogen, servicegerichtheid en een relaxte persoonlijkheid. En dat is wat (Pim van) Start Marketing biedt. Dit bureau is daadwerkelijk in staat en bereid om de eigen expertise aan te bieden in een vorm die aansluit bij mij als ondernemer. En zo'n partnerschap is goud waard.
Schrijfpartner
Lees verder
Pim is een betrouwbare en serieuze businesspartner die onze marketing op een hoger niveau heeft getild. Door zijn ervaring en werkwijze hebben we een omzetverhoging gerealiseerd. Startmarketing geeft eerlijke feedback en denkt stappen vooruit.
Vincent van der Loo
Lees verder
Fijne partij met veel ervaring. Helpen zowel met het neerzetten van je website als online gevonden worden!
Marijn Kramer
Lees verder
SEO-analyse laten uitvoeren... Snel en efficiënt contact en nu al mooie resultaten. Ik ben tevreden!
Mijam
Lees verder
Super blij met StartMarketing! Ze hebben met goed geholpen en de service vond ik heel fijn. Ze kijken goed mee en hebben een persoonlijke aanpak.
Previous
Next

Wij scoren een 5/5, gebaseerd op 8 reviews op Google mijn bedrijf en Trust Pilot

Waarom Start Marketing?

SEA uitbesteden aan Start marketing. Wij helpen jou met nieuwe klanten, een breder netwerk krijgen en meer omzet. Doordat wij een Google Partner zijn hebben wij als eerste de mogelijkheid tot nieuwe ontwikkelingen. Deze testen wij en kunnen, bij succes, dit snel doorvoeren bij al onze klanten. 

Samen met jou bepalen wij de richting en sturen wekelijk bij. Maandelijks rapporteren wij het resultaat en spreken dit door.Hierdoor heb jij inzicht in jouw uitgaven en de impact.

Neem contact met ons op


Ben jij onze volgende
tevreden klant?