SEA uitbesteden

> Opzoek naar een goed SEA bureau? Of wil je jullie SEA uitbesteden?

Wij van Start Marketing helpen jouw bedrijf graag met de marketing. Doordat wij een fullservice internetbureau zijn kunnen wij u op alle online gebieden goed helpen. Dit kunnen wij doen door een complete website te maken. Maar natuurlijk ook door de huidige website te vermarkten. Denk bijvoorbeeld aan SEO, SEA, Social media marketing en content marketing.

SEA is het online vermarkten van je website en/of diensten door hier advertentie ruimte voor in te kopen. Dit kunt u op een aantal platformen doen. Over het algemeen wordt hier Google Adwords (Google Ads) voor gebruikt. Natuurlijk is Bing Ads ook een goede mogelijkheid om op te adverteren. 

Dit adverteren kun je doen met een aantal verschillende mogelijkheden. Zo kun je in de zoekvraag een tekst advertentie plaatsen. Maar ook met banners op diverse websites staan is een van de mogelijkheden. Voor webshops is juist Google (of Bing) shopping weer heel erg interessant. Zo is er dus voor bijna iedereen een goede oplossing!

Gratis 0-meting ontvangen?


Wat doen wij?

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertisment. Wat kortweg betekend: Adverteren op zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat jouw producten of diensten binnen de zoekmachine gevonden wordt. 9/10 keer doen wij dit op Google en op Bing, dit is een beetje afhankelijk van de doelgroep.

Met deze advertenties proberen wij een zo hoog mogelijke ROI (return on investment) te behalen zodat je winst zo hoog mogelijk is. In een eerste gesprek bespreken wij welke doel ROAS (Return on ads spend) we uiteindelijk willen gaan halen.

Google Ads uitbesteden- Start Marketing

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wanneer wij jouw SEA campagnes beheren, ben je altijd verzekerd van maatwerk. Samen inventariseren wij je wensen en doelen. Vervolgens stemmen wij de campagnes hierop af. Je wordt volledig ontzorgt, maar ook betrokken indien je dit wenst.

Onze klanten

Wat vinden klanten van ons?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Wil jij je SEA uitbesteden door een bureau dat al sinds 2014 ervaring heeft met SEA? Neem dan contact met ons op.

Waarom SEA uitbesteden?

SEA campagnes zijn voor veel bedrijven noodzakelijk om de omzet te verhogen. Wanneer je zelf veel bezig bent met je eigen SEA campagnes kom je vaak tijd te kort om je te verdiepen in het vernieuwen, optimaliseren of het bij houden van je kennis van de campagnes. Door het uit te besteden zorg je ervoor dat jouw ads beter gevonden worden, hogere posities krijgen en dat ze vaak goedkoper worden. Door de nieuwste mogelijkheden direct toe te voegen ben je jouw concurrenten vaak voor.

Wil jij je omzet verhogen? Je concurrenten voor blijven en zorgen dat je ads een verbeterde ROI krijgen? Neem dan contact met ons op.

Waarom SEA uitbesteden bij ons?

Doordat wij onze kennis dagelijks bijhouden, trainingen volgen en naar diverse evenementen gaan weten wij snel nieuwe aanpassingen door te voeren. Daarnaast zijn wij dagelijks bezig met Google Ads en Bing Ads waardoor wij dit efficiënt kunnen inzetten. Ook denken wij graag op strategisch niveau mee over de campagnes. Dit doen wij om te zorgen dat klanten die in verschillende fases zitten de juiste advertenties krijgen te zien.

Hoe werkt SEA uitbesteden?

Stap 1: Doelstellingen bepalen

Samen bekijken wij waar jouw online bedrijf staat. Welke kansen je hebt, welke verbeteringen er mogelijk zijn. Daarnaast vullen wij samen, of jullie alleen een STDC formulier in om te bekijken welke doelstellingen wij gaan zetten. Dit wordt de start van onze samenwerking. Soms kan een SEA ads scan nodig zijn bij een reeds bestaand account.

Starten met SEA uitbesteden
Zoekwoordonderzoek laten doen

Stap 2: Zoekwoordonderzoek

Direct na de de kennismaking & doelbepaling gaan we aan de slag met een zoekwoordonderzoek. Hierin kijken we naar welke zoekwoorden relevant en interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf. Ook kijken wij naar de online concurrenten om te zien op welke zoekwoorden zij scoren. Samen met een van onze SEA specialisten bespreken jullie het onderzoek en bepalen welke zoekwoorden het meest interessant zijn. Daarnaast bespreken jullie een doelstelling voor de nieuwe campagnes.

Stap 3: Technische optimalisatie

Soms moet er een landingspagina gemaakt worden. Eventueel zouden wij dit kunnen doen of een landingspagina maken op een subdomein. Wanneer de website in goede staat is is dit uiteraard niet nodig. Samen bekijken wij aan de hand van de zoekwoordonderzoek welke landingspagina geschikt is.

Technische SEO optimalisaties
Google Ads uitbesteden

Stap 4: Campagne inrichten

Nadat alles besproken is gaan we aan de slag met de campagnes inrichten en laten draaien. Uiteraard richten wij de campagne in zoals besproken en laten hem hierna een maand draaien om data binnen te halen. Hierna komt de volgende stap. Bijsturen, aanpassen en verbeteren.

Stap 5: Rapporteren, monitoren en continu verbeteren

Elke maand zijn onze SEA specialisten bezig om jouw campagnes te optimaliseren. Van zoekwoorden uitsluiten die niet relevant zijn tot het A/B testen van diverse text advertenties. Daarnaast krijg je maandelijks van ons een rapportage met daarin de optimalisaties die gedaan zijn en hoe de campagne gelopen heeft. Dit alles kun je trouwens ook dagelijks zien in je eigen overzichtelijke dashboard. 

Maandelijkse rapportage

Wat kost SEA uitbesteden?

SEA
Pro pakket

Vanaf 300
 • De nieuwste mogelijkheden gelijk toegepast
 • 4 uur beheer & optimalisatie
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijks opzegbaar
 • Vanaf €1500,- advertentie budget

SEA
Medium pakket

225
 • De nieuwste mogelijkheden gelijk toegepast
 • 3 uur beheer & optimalisatie
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijks opzegbaar
 • €750,- tot €1500,- advertentie budget
Populair

SEA
Basispakket

150
 • De nieuwste mogelijkheden gelijk toegepast
 • 2 uur beheer & optimalisatie
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijks opzegbaar
 • <€750,- advertentie budget

Pro pakket 

Besteden jullie meer dan 1500 per maand aan ads? Dan is het lastig om te zeggen hoeveel tijd wij kwijt zijn om jullie account de aandacht te geven die het verdient. Wil je hier meer informatie over of bekijken wat onze mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken wij de mogelijkheden van SEA uitbesteden. Ook voor combinatie deals is het goed om contact op te nemen. Bijvoorbeeld wanneer je SEO en SEA samen wilt combineren.

Medium pakket 

Besteed jij meer aan Google Ads en/of Bing Ads? Dan hebben wij meer tijd nodig om jouw account te beheren. Er zijn vaak veel meer advertenties. Elke advertentie heeft optimalisatie nodig. Dan kun je ervoor kiezen om SEA uit te besteden met het medium pakket. Dit pakket wordt ook vaak gekozen bij klanten die zowel Bing als Google Ads gebruiken.

Basispakket

SEA uitbesteden met het basispakket is voor de meeste starters, ondernemers en kleine bedrijven een goed startpunt. Doordat wij proactief de maandelijkse optimalisaties, rapportages en nieuwe mogelijkheden snel toevoegen.

SEO vs SEA

Veel mensen vragen ons wat het verschil is tussen SEO en SEA. SEO gaat over het vindbaar worden in de organische zoekresultaten. SEA in de advertenties. Bij SEO betaal je niet per klik en bij SEA wel. Dit zorgt er dus voor dat jouw advertentie budget bij SEO €0,- bedraagt en bij SEA al snel €1000,-. Over het algemeen zie je dat je van SEO langer profijt hebt dan van SEA. SEA werkt vooral op de korte termijn en kun je aan of uit zetten. 

Voordelen SEO:
– Geen klikprijs, je betaald maandelijks het pakket en verder niks
– Je hebt er langdurig profijt van

Voordelen SEA:
– Direct verschil merken
– Je kan het aan of uit zetten

Meer informatie ontvangen?

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact op