Referenties

Bekijken wat wij al gedaan hebben?

Wat zeggen onze klanten?

Wij kunnen zeggen dat wij goed zijn in wat wij doen. Maar wij kunnen het nog veel beter laten zien! Bekijk hieronder wat wij gedaan hebben, voor wie en hoe tevreden ze zijn over ons!

Net zo vrij als jij

Resultaat

Voor de energie vergelijker netzovrijalsjij.nl hebben wij een stuk SEO mogen oppakken. De KPI was om in 6 maanden 20% meer bezoekers te krijgen in vergelijking met vorig jaar. Wij hebben dit doel ruimschoots overtroffen en hebben het aantal bezoekers met 350% laten stijgen. Hierdoor is er 75% meer omzet binnen gekomen.

Dankzij Start Marketing is onze omzet met 75% gegroeid. Daarnaast hebben zij de gezetten verwachtingen ruimschoots overtroffen. Wij zijn erg tevreden over ze!

Pieter,
CEO netzovrijalsjij.nl

Spazio Video

Website latem maken door Start Marketing, van Spazio video

Resultaat

Voor Spazio video mochten wij de nieuwe website realiseren. Duidelijkheid, informatief en goed gevonden worden waren belangrijke onderdelen van de website. Daarnaast moest het clean en simpel zijn. Met deze uitdaging hebben wij de nieuwe bedrijfswebsite ontwikkeld die volledig aansluit op het bestaande huisstijl

"Start Marketing denkt op alle fronten met je mee, luistert naar je wensen en overtuigt met zijn ervaring en kennis van zaken."

Bas,
Eigenaar van Spazio Video

Cursuspartner

Resultaat

Voor Cursuspartner mochten wij SEO en conversieoptimalisatie gaan doorvoeren. Wij begonnen met een 0-meting. Hierna pakte wij de website aan. Zowel voor SEO als voor conversieoptimalisatie. Dit resulteerde in stijgingen in het zoekverkeer maar ook in de belangrijke posities. Zo kwam het zoekwoord Rots en Water training Arnhem van positie 13 naar positie 1. Het zoekwoord Rots en Water Arnhem steeg van 10 naar 1.

Cursuspartner heeft ervoor gezorgd dat wij lokaal beter gevonden worden en dat er meer aanvragen binnenkwamen. Ook hebben zij kritisch naar de website gekeken waar nog meer winst te behalen viel. Ik raad zeker iedereen aan om contact op te nemen met Start Marketing.

Natasja,
Co-founder van Cursuspartner

Hondenuitlaatservice Ede

Resultaat

Een uitlaatservice in Ede een toppositie geven, wij namen de uitdaging graag aan! Eerst hebben wij een nieuwe website gemaakt. Volledig SEO geoptimaliseerd. Hierna hebben wij d.m.v. techniek-, content- en autoriteitsoptimalisatie ervoor gezorgd dat de pagina in de top 3 rankt voor de belangrijkste zoekwoorden. Hierdoor kwamen gerichte aanvragen binnen en heeft hondenuitlaatservice Ede veel nieuwe klanten gekregen.

"Heel fijn contact gehad met StartMarketing. Heb een super mooie en vooral goede website en vind het fijn hoe ik als klant wordt behandeld. Zeker een aanrader!"

Joanne Huis in 't Veld,
Eigenaar van Hondenuitlaatservice Ede

Wil jij ook beter gevonden worden?

Wil jij net als onze klanten beter gevonden worden? Neem dan hieronder contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek met een van onze specialisten.

Resultaatgericht!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Van SEO tot webdevelopment. Jij wordt vindbaar als je met ons in zee gaat.

Onze klanten