Referenties

Bekijken wat wij al gedaan hebben?

Wat zeggen onze klanten?

Wij kunnen zeggen dat wij goed zijn in wat wij doen. Maar wij kunnen het nog veel beter laten zien! Bekijk hieronder wat wij gedaan hebben, voor wie en hoe tevreden ze zijn over ons!

Net zo vrij als jij

Resultaat

  • SEO
  • 350% meer bezoekers
  • 75% meer omzet

Voor de energie vergelijker netzovrijalsjij.nl hebben wij een stuk SEO mogen oppakken. De KPI was om in 6 maanden 20% meer bezoekers te krijgen in vergelijking met vorig jaar. Wij hebben dit doel ruimschoots overtroffen en hebben het aantal bezoekers met 350% laten stijgen. Hierdoor is er 75% meer omzet binnen gekomen.

Dankzij Start Marketing is onze omzet met 75% gegroeid. Daarnaast hebben zij de gezetten verwachtingen ruimschoots overtroffen. Wij zijn erg tevreden over ze!

Pieter,
CEO netzovrijalsjij.nl

Basant Videoproducties

De landingspagina van Basant Videoproducties

Resultaat

  • Landingspagina, LinkedIn Ads
  • 75% Meer bezoekers

Voor onze klant Basant Videoproducties mochten wij LinkedIn Ads inzetten. Hierbij begonnen wij met een conversiegerichte landingspagina ontwerpen, maken en vullen. Hierna hebben wij de doelgroepen bepaald. Toen dit bepaald was hebben wij de LinkedIn ads aangezet. Tijdens het traject hebben wij de advertenties de geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat er nog meer bezoekers naar de website gaan. 

"Quote volgt"

Bas,
Eigenaar van Basant Videoproducties

Cursuspartner

Resultaat

  • SEO
  • 330% stijging in het aantal bezoekers
  • 57,3% meer aanvragen

Voor Cursuspartner mochten wij SEO en conversieoptimalisatie gaan doorvoeren. Wij begonnen met een 0-meting. Hierna pakte wij de website aan. Zowel voor SEO als voor conversieoptimalisatie. Dit resulteerde in stijgingen in het zoekverkeer maar ook in de belangrijke posities. Zo kwam het zoekwoord Rots en Water training Arnhem van positie 13 naar positie 1. Het zoekwoord Rots en Water Arnhem steeg van 10 naar 1.

Cursuspartner heeft ervoor gezorgd dat wij lokaal beter gevonden worden en dat er meer aanvragen binnenkwamen. Ook hebben zij kritisch naar de website gekeken waar nog meer winst te behalen viel. Ik raad zeker iedereen aan om contact op te nemen met Start Marketing.

Natasja,
Co-founder van Cursuspartner

Wil jij ook beter gevonden worden?

Wil jij net als onze klanten beter gevonden worden? Neem dan hieronder contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek met een van onze specialisten.

Resultaatgericht!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Van SEO tot webdevelopment. Jij wordt vindbaar als je met ons in zee gaat.

Onze klanten