Skip to content

Over ons

Persoonlijk, doelgericht en eerlijk

Persoonlijkheid, doelgerichtheid en eerlijkheid is waar wij voor staan. Bij veel online marketingbureau’s betaal je te veel, heb je geen idee wat er gedaan wordt en is het super lastig om iemand te bereiken. Bij ons niet. Wij geloven erin dat door mensen te behandelen zoals we dat zelf ook willen je een langdurige relatie kan opbouwen. Een relatie waar beide partijen van profiteren. Daarom focussen wij ons op persoonlijk contact, doelgerichte oplossingen en eerlijk en transparante dienstverlening.

Wij zetten ons al sinds 2014 in om marketing persoonlijker, doelgerichter en eerlijker te maken

Januari, 2014
Het begin van Start Marketing begint wanneer Pim in 2014 als ZZP'er Xonex opricht.

Januari, 2020
Dit groeide uit tot een online marketing bureau. Hier paste en nieuwe naam beter bij.
Start Marketing
Augustus, 2022
Vanaf Augustus 2022 is Vincent mede eigenaar van Start Marketing. Een mooie aanwinst!

Wat onze klanten over ons zeggen

Wordt jij onze volgende tevreden klant?

Heel fijn contact gehad met StartMarketing. Heb een super mooie en vooral goede website en vind het fijn hoe ik als klant wordt behandeld. Zeker een aanrader!
Hondenuitlaatservice Ede
Zeer zorgvuldig en professionele begeleiding in het opzetten van mijn website. Zeker een aanrader voor in de toekomst.
Ge-zonder.nl
Heel fijn contact gehad met StartMarketing. Heb een super mooie en vooral goede website en vind het fijn hoe ik als klant wordt behandeld. Zeker een aanrader!
spaziovideo.nl
Om een samenwerking aan te gaan, zoek ik een combinatie van inhoudelijke expertise, bij mij passende werkwijze, inlevingsvermogen, servicegerichtheid en een relaxte persoonlijkheid. En dat is wat (Pim van) Start Marketing biedt. Dit bureau is daadwerkelijk in staat en bereid om de eigen expertise aan te bieden in een vorm die aansluit bij mij als ondernemer. En zo'n partnerschap is goud waard.
Begeleiding in bewustwording
Pim is een betrouwbare en serieuze businesspartner die onze marketing op een hoger niveau heeft getild. Door zijn ervaring en werkwijze hebben we een omzetverhoging gerealiseerd. Startmarketing geeft eerlijke feedback en denkt stappen vooruit.
Schrijfpartner
SEO-analyse laten uitvoeren... Snel en efficiënt contact en nu al mooie resultaten. Ik ben tevreden!
Schrijfpartner