Over StartMarketing

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wie zijn wij?

Een enthousiast team vol echte professionals.

Onze missie

ZZP’ers en MKB’ers online vindbaar maken voor een betaalbare prijs.

Wat doen wij?

Online marketing, marketing, content creatie en webdesign

Onze geschiedenis

Van een kleine ZZP’er in 2014 tot mooie samenwerkingen met diverse branches. Van een goede tekstschrijver, tot een echte webdevelopper. Alles wat u nodig hebt kunnen wij u bieden! Pim begon in 2014 met een klein bedrijf in een markt die nog niet lang bestond. De online marketing. Dit is doorgegroeid tot wij in 2020 Start Marketing werden. In 6 jaar is er veel veranderd. Van alleen website’s maken tot deze website’s steeds vindbaarder maken. Nu kunnen wij u volledig helpen met alle online aspecten. Vandaar dat wij vol trots ons een full service internetbureau mogen noemen.

Onze beloftes

01

Persoonlijk

Dankzij onze persoonlijke aanpak weet je altijd waar je aan toe bent.

02

Kwaliteit

Kwaliteit is wat ons kenmerkt. Aan de werkzaamheden en in de prijs.

03

Betaalbaar

Marketing betaalbaar maken voor ZZP’ers en MKB’ers is onze missie!

Mogelijkheden

Zoek je een nieuwe website maar krijgt u niet de persoonlijke klik met andere bedrijven? Of zijn andere bedrijven te duur? Niet goed georganiseerd of past het niet bij je eigen visie en missie? Wij helpen je graag.

De online advertentie campagnes opzetten, bijhouden en optimaliseren. Dit is iets waar veel klanten ons mee vertrouwen. Dankzij onze jaren lange ervaring met Google Ads, Bing Ads, social media adverteren zijn wij vaak een goede match!

Organisch vindbaar worden. Veel bedrijven willen het, weinig bedrijven doen het. Dankzij onze gespecialiseerde SEO expert wordt jij organisch vindbaar. Om jou als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen gebruiken wij diverse SEO tools zoals SemRush 

Je producten laten verkopen bij andere partijen? Of juist producten van andere verkopen op jouw platform. StartMarketing weet de juiste ingangen en is vaak de juiste match.

Nieuwsbrieven. Wie krijgt ze niet binnen? Als jouw bedrijf goede consument engagement wilt is een e-mail vaak de beste manier.

Websites gemaakt
projects-icon.png
Blije klanten
heart-icon.png
K+
Mails getypt
support
Presentaties gegeven
marketing-1.png

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden?

Wij helpen je graag alle vragen die je hebt te beantwoorden. Ook voor offerte aanvragen of nieuwe samenwerkingen kun je ons bellen of mailen.