On page SEO tips

Pim Hillaert

Pim Hillaert

Meer omzet uit je website?

Plan een telefonische kennismaking in om te bekijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen

On page SEO tips

Met de juiste on page SEO tips vergroot u de kans dat uw website bij een relevante zoekopdracht goed gevonden gaat worden. Aanzienlijk zelfs, want uw concurrenten zullen over het algemeen lang niet alles goed doen. On page SEO gaat over de SEO technieken die u op uw eigen website en pagina’s toepast. Wat zijn nu de beste on page SEO tips? Houd rekening met e onderstaande tips en u zult zorgen voor pagina’s die uitstekend scoren.

Zorg voor een technisch goede website

Wellicht wel de belangrijkste van alle on page SEO tips. In elk geval het beginpunt: zorg voor een technisch goede website. Dat wil zeggen: een website die modern is, snel laadt, een logische structuur kent, vrij is van overbodige code en die op alle devices goed presteert. Zonder een technisch goede website is het tegenwoordig ontzettend lastig om goed te scoren.

Schrijf heldere teksten met een duidelijk onderwerp

Wil de zoekmachine uw pagina’s kunnen aanraden, dan moet deze wel weten waar uw website over gaat. Zorg dat elke pagina die u publiceert een duidelijk hoofdonderwerp heeft en dat teksten hier goed op inspelen.

Titels, koppen en beschrijvingen

Voorzie elke pagina van een goede, relevante H1-titel. Gebruik H2 en H3 tussenkoppen om een tekst in onderwerpen en alinea’s op te delen. Zorg ervoor dat u een goede beschrijving voor de zoekmachine invoert (meta description) en dat u afbeeldingen voorziet van alt descriptions die beschrijven wat er op de afbeeldingen te zien is.

Een volledige sitemap

Een van de on page SEO tips die nog wel eens vergeten worden: zorg voor een goede sitemap en verzeker uzelf ervan dat uw pagina’s geïndexeerd kunnen worden. Staan uw pagina’s namelijk op “no index”, dan zal de zoekmachine deze niet opnemen in de resultaten. Een goede sitemap zorgt ervoor dat uw pagina’s kunnen worden geïndexeerd en vertelt de zoekmachine tevens wat de structuur van uw website is en waar pagina’s te vinden zijn.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Wil jij je online marketing door een bureau dat al sinds 2014 ervaring heeft met online marketing? Neem dan contact met ons op.

Onze klanten

Wat vinden klanten van ons?

Meer informatie ontvangen?

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact op