Linkbuilding uitbesteden

Jullie linkbuilding uit laten besteden

Linkbuilding uitbesteden

Wanneer u begonnen bent met uw website is het erg belangrijk om organisch gevonden te worden. Misschien merkt u het zelf ook al. Hoe vaak scrolt u even naar beneden om niet op de advertenties te klikken binnen Google? Steeds meer consumenten en MKB’ers doen dit. Helaas kost SEO erg veel tijd. Het is daarom een goed idee om je linkbuilding uit te besteden. 

Welke pakketten hebben wij?

Linkbuilding
Basispakket

245,-
 • 25 backlinks
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijks opzegbaar
 • Zoekwoord onderzoek
 • Directory links
 • Partner links

Linkbuilding
Medium pakket

395,-
 • 45 Backlinks
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijks opzegbaar
 • Zoekwoord onderzoek
 • Directory links
 • Partner links
 • 4 Blogs per maand
Populair

Linkbuilding
Pro pakket

695,-
 • 80 Backlinks
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijks opzegbaar
 • Zoekwoordonderzoek
 • Directory links
 • Partner links
 • 8 Blogs per maand

Basispakket

Ben je net begonnen met SEO of wil je eerst bekijken welke resultaten wij behalen? Dan is het basispakket goed om mee te beginnen. Hier doen wij op maximaal 3 zoekwoorden linkbuilding. Als er te weinig backlinks naar een zoekwoord gaan ga je hier geen effect van zien. Door volledig te focussen op 3 zoekwoorden(en de homepagina) weten wij zeker dat jij het effect al snel zal gaan zien.

Medium pakket 

Wil jij op meer dan 3 zoekwoorden concentreren? Dan raden wij al snel het medium pakket aan. Dit pakket geeft naast kwantiteit (hoeveelheid links) ook sterke kwaliteit links (in content links, ofwel blogs). Door de blogs die wij schrijven en plaatsen op externe websites ga je het effect extra snel zien. Google is en blijft content namelijk extreem belangrijk vinden. Dus ook voor linkbuilding.

Pro pakket 

Heb jij een webshop en wil jij je linkbuilding uitbesteden? Dan is het goed om dit pakket te kiezen. Door de grote concurrentie in webshop land raden wij dit pakket zeker aan. Ook in andere gebieden waar veel concurrenten zijn kan dit een goede optie zijn. Of als je natuurlijk graag snel wilt groeien. Met het pro pakket ben je voorzien van wel 8 blogs per maand en 80! backlinks. Meer dan genoeg om jouw concurrenten goed aan te kunnen.

Onze linkbuilding klanten

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding is een van de meest effectieve manieren om snel en gezond te groeien. Wel is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de links. Een backlink met een hoge spamscore of een te lage kwaliteitsscore is juist slecht voor jouw website of webshop. Daarom letten wij altijd op de kwaliteit van een link. Ook is het erg belangrijk op goed te letten op welke ankers je gebruikt voor Linkbuilding. Wanneer je alleen maar het zoekwoord gebruikt gaat dit niet goed werken bij Google. Een veilige marge is dus erg belangrijk. Dit alles laat al zien dat het best veel werk is om kwalitatief goede links te krijgen. Dankzij onze ervaring weten wij waar wij op moeten letten en hoe wij jouw website goed laten groeien door linkbuilding. Dus ben jij opzoek naar een goede linkbuilding bureau? Laat dan je linkbuilding uitbesteden bij StartMarketing!

Waarom linkbuilding uitbesteden bij ons?

Wij letten op veel dingen:

 • Natuurlijk backlink profiel
 • Hoge DA, PA, TF en CF waardes
 • Lage spamscore’s
 • Relevante links
 • Diversiteit in ankers

Daarnaast hebben wij veel ervaring in linkbuilding waardoor wij vaak goedkoper dan concurrenten onze diensten kunnen aanbieden. Dus ben je opzoek naar een linkbuidling bureau die effectief kwalitatieve backlinks weet te vergaren voor een vaste lage prijs? Dan zit je bij ons goed!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Van SEO tot webdevelopment. Jij wordt vindbaar als je met ons in zee gaat.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding uitbesteden begint bij het begrijpen wat linkbuilding is. Linkbuilding is het verkrijgen van backlinks naar je website en naar specifieke pagina’s. Meestal wordt linkbuilding gedaan op landingspagina’s die SEO geoptimaliseerd zijn. Linkbuilding is essentieel om te kunnen groeien binnen Google. Google kijkt namelijk naar veel aanknopingspunten als ze bepalen wie op welke positie staat. Een van de belangrijkste is of de website een autoriteit is in zijn niche. Dit doen ze door te kijken of, hoeveel en welke websites er linken naar jouw website. Wanneer er goede kwalitatieve backlinks naar jouw website komen dan kom je bovenaan. Dus ben jij opzoek naar een goede linkbuilding bureau? Laat dan je linkbuilding uitbesteden bij StartMarketing!

Kwaliteit vs kwantiteit

Zoals al eerder vermeld kijkt Google naar verschillende factoren om jou wel of niet te laten ranken. Ook kijkt Google naar verschillende factoren als het gaat om jouw backlinks. De kunst is om de juiste percentage kwalitatieve backlinks en kwantitatieve backinks te verkrijgen. Kwalitatieve backlinks zijn bijvoorbeeld in-content links die je vind in blogs, maar ook partner pagina links. Directory links zijn echte kwantiatieve links. Hier kun je makkelijker aan een grote hoeveelheid van komen. Wanneer je zowel kwantitatieve backlinks en kwalitatieve backlinks krijgt is dit het beste voor jouw natuurlijke backlink profiel. geen een website krijgt namelijk geen directory links. Of juist geen in-content backlinks.

Hoe werkt linkbuilding?

Als eerste is het goed om te vermelden dat linkbuilding een intensieve klus is. Er moeten relevante links gezocht worden die moeten gaan linken naar jouw website en landingspagina. Door meer kwalitatieve backlinks te krijgen stijgt jouw autoriteit. Wanneer jouw autoriteit stijgt dan wordt de zoekmachine blij van je. Doordat zij makkelijker kunnen zien dat jij de expert bent in jouw branche beloont Google, Bing en alle andere zoekmachines jou met een hogere plaats binnen de zoekmachine. Goede backlinks krijgen kan op veel verschillende manieren. Door hier veilig mee om te gaan wordt Google juist blij. Helaas gebeurd het bij sommige bedrijven ook dat Google niet blij wordt van de links die naar jouw website gaan. Dit komt vaak door de slechte kwaliteit backlinks. Natuurlijk zorgt Start Marketing ervoor dat deze backlinks niet naar jouw website of webshop verwijzen.  

Waarom linkbuilding gaan doen?

Linkbuilding is erg belangrijk. Hierboven zijn wij al ingegaan op de voordelen ervan. In Nederland is SEO hot. Steeds meer bedrijven zien het belang in van organische groei. Hierdoor zien wij vaak dat de concurrenten van onze klanten al veel backlinks hebben en snel veel nieuwe backlinks krijgen. Daarom raden wij altijd aal om zo snel mogelijk te gaan starten met linkbuilding uitbesteden. je concurrentie zit namelijk niet stil! Ook wanneer jij ijzersterke content hebt is het belangrijk om goede backlinks te krijgen. het allerbeste is om kwalitatieve content en kwalitatieve backlinks te hebben. Hiermee ga je erg snel stijgen in de zoekmachines.

Linkbuildig zelf doen

Linkbuilding kun je natuurlijk ook zelf proberen. veel van onze klanten hebben dit in het begin ook gedaan. Wanneer wij vervolgens dit oppakken omdat het toch te intensief is zien wij dat het backlink profiel niet natuurlijk meer is. Ook kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld dure links hebt gekocht die je jaarlijks moet vernieuwen. Of dat je juist alleen maar kwantitatieve backlinks hebt en dus geen kwalitatieve. Dit zorgt ervoor dat Google niet blij van je wordt en je soms zelfs een panalty geeft. Daarnaast is linkbuilding veel handwerk. Hierdoor kost het erg veel tijd. Zeker om goede kwalitatieve backlinks te krijgen. Dus ben jij opzoek naar een goede linkbuilding bureau? Laat dan je linkbuilding uitbesteden bij StartMarketing!

Linkbuilding bureau kiezen

Wanener je besloten hebt om linkbuilding uit te gaan besteden komt het uitzoeken van een linkbuilding bureau. Hiervoor is het belangrijk om te letten op een aantal zaken. Kijk naar de prijs. Er zijn veel linkbuilding bureaus die hun prijzen niet transparant op de website vermelden. Hier weet je niet wat het je gaat kosten. Daarnaast is het ook erg belangrijk om te letten op wat voor soort links zij je beloven. Krijg je alleen directory links en geen partner of in-content links? Dan ga je hier weinig aan hebben. Zoek ook een linkbuilding bureau waarbij je niet alleen link building kan laten doen maar veel meer. Bijvoorbeeld een totaalpakket SEO, je advertenties kan laten beheren, die goed zijn in social media marketing en het liefste ook nog goed zijn in webdevelopment.

small_c_popup.png

Meer informatie

Vul hieronder je gegevens in en wij contacten je zo snel mogelijk

[wpforms id="1383"]