Skip to content

Wat kost SEO?

Wat kost SEO?

Wat kost SEO? Dat is wellicht wel de eerste vraag die u stelt wanneer u overweegt om een SEO specialist in te schakelen. Wij leggen u graag uit wat SEO bij Start Marketing kost. Maar uzelf afvragen wat SEO kost, is slechts een onderdeel van een grotere vraag. De vraag is namelijk ook: wat levert SEO op? Voor een SEO geoptimaliseerde website dient u te investeren. Wij noemen dit nadrukkelijk een investering, omdat de kosten van SEO zichzelf terug gaan verdienen. Met goede SEO genereert u namelijk meer bezoekers en zal uw omzet stijgen.

Wat kost SEO bij Start Marketing?

Wij kunnen geen antwoord geven op de algemene vraag “wat kost SEO?” Dit heeft te maken met het feit dat de kosten voor SEO-werkzaamheden op verschillende manieren kunnen worden berekend. Ook hanteren SEO specialisten en SEO bureaus allemaal verschillende prijzen.

Wat wij u wel kunnen vertellen, is wat SEO kost bij Start Marketing. Wij bieden SEO aan in verschillende pakketten. De prijzen van onze pakketten lopen uiteen van 150 euro per maand tot 525 euro per maand en zijn maandelijks opzegbaar. Wij bieden deze verschillende pakketten om een aantal redenen aan. Allereerst omdat wij SEO voor iedereen bereikbaar willen maken. Maar ook omdat verschillende klanten verschillende behoeften hebben.

In elk pakket zorgen wij voor een uitstekende basis van SEO en pakken wij alle facetten aan. Wij zorgen bijvoorbeeld voor een goede techniek en kwalitatieve backlinks. Heeft u behoefte aan meer, dan kan er altijd gekozen worden voor een uitgebreider pakket. Ook krijgt u altijd de beschikking over rapportages en beginnen wij met een 0-meting zodat u de progressie kunt volgen.

Wat kost SEO maatwerk?

Naast onze pakketten kunnen wij u ook maatwerk leveren. Wat kost SEO maatwerk? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zorgen graag voor een aantrekkelijk geprijsd voorstel op maat.

Samen Groeien, Stap Voor Stap

Dank voor het lezen van ons blog! We geloven in interactie en leren van elkaar. Heb je gedachten over dit onderwerp of wil je meer weten over deze blog? Vul het formulier in en laat het ons weten.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op