Skip to content

Wat is een SEO traject?

Wat is een SEO traject?

Wanneer u begint met SEO zijn er bijna altijd diverse onderdelen die kunnen worden geoptimaliseerd. Met andere woorden: u staat aan het begin van een SEO traject. Maar wat is een SEO traject? SEO zien wij nooit als losse werkzaamheden, of als een reeks aan losse werkzaamheden. Om uw website te optimaliseren en te zorgen voor echte verbeteringen, volgen wij een bepaald traject met een duidelijk begin, proces en eind. Dat eind hoeft er overigens niet te zijn, want SEO is iets waar u doorlopend aan kunt blijven werken. Wij vertellen u graag hoe een SEO traject eruit kan zien.

Wat is een SEO traject? Het begin

Zoals elk traject begint ook een SEO traject met een goede voorbereiding. In het geval van SEO is dit onderzoeken. Onderzoeken waar uw website momenteel staat met het oog op vindbaarheid. Vervolgens wordt er gekeken naar uw doelen en wordt er een plan gemaakt om hier naartoe te groeien.

Het begin van het SEO traject is dus zeer belangrijk: in dit stadium wordt er richting gegeven aan het traject. Er wordt bepaald welke werkzaamheden er uit zullen worden gevoerd, op welke manier en tot welke resultaten dit moet leiden.

De werkzaamheden

De volgende stap in het SEO traject is het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden. Dit kunnen slechts enkele en/of eenmalige werkzaamheden zijn, maar ook doorlopende werkzaamheden. Belangrijk in dit gedeelte van het SEO traject is dat er doorlopend metingen worden verricht. Door goed te meten kan progressie worden bijgehouden en ziet men hoe de doelen worden gehaald.

Een SEO traject kan aan verandering onderhevig zijn. Een goede SEO specialist zal namelijk altijd inspelen op belangrijke zaken die hij/zij onderweg tegenkomt. Dit alles wordt gedaan met het uiteindelijke doel in gedachten.

Hoe ziet uw SEO traject eruit?

Bent u benieuwd naar uw SEO traject? Neem contact op met Start Marketing. Wij bespreken graag uw wensen en kunnen en op maat gemaakt SEO traject voor maximale vindbaarheid voor u verzorgen.

Vind je dit intressant?
Meer kennisbank artikelen lezen?

Samen Groeien, Stap Voor Stap

Dank voor het lezen van ons blog! We geloven in interactie en leren van elkaar. Heb je gedachten over dit onderwerp of wil je meer weten over deze blog? Vul het formulier in en laat het ons weten.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op