Skip to content

Wat is een SEO campagne?

Wat is een SEO campagne?

Wat is een SEO campagne? Voor iemand die nog geen ervaring heeft met SEO, klinkt dat misschien een beetje zwaar. Een “campagne’. Dat klinkt alsof er veel geld benodigd is. Maakt u zich geen zorgen: iedereen kan een SEO campagne uitvoeren op zijn/haar eigen niveau. Een SEO campagne heeft dan ook niet direct iets te maken met de kosten, maar vooral met een plan en visie. SEO biedt grote kansen en voordelen op de lange termijn. Met een SEO campagne investeert u op structurele wijze in werkzaamheden die uw vindbaarheid gaan vergroten.

Hoe werkt een SEO campagne?

Een SEO campagne betekent dat u uw SEO met een gericht plan aan gaat pakken. Zo’n campagne geeft u dus duidelijkheid en houvast. U weet welke werkzaamheden er uit moeten worden gevoerd, wanneer deze uitgevoerd gaan worden en wat het beoogde resultaat is. Met een SEO campagne werkt u stapsgewijs toe naar een doel.

Een SEO campagne begint met een inventarisatie van uw wensen en een onderzoek naar waar u op dit moment staat. Dat zorgt voor een goede nulmeting. Op die manier kan gedurende campagne worden bijgehouden hoe en in welke opzichten u groeit. Wanneer er duidelijk is wat u wilt, kan er gewerkt worden aan een stappenplan om uw doelen te realiseren. Daarbij wordt in een goede SEO campagne prioriteit aangebracht.

Start Marketing begint altijd bij de techniek van de website. Zonder technisch goede website is succes in de zoekmachine namelijk zeer moeilijk. Stap voor stap worden elementen van uw website geoptimaliseerd, gevolgd door uw teksten. Ook kan er gewerkt worden aan linkbuilding. In een goede SEO campagne wordt er planmatig en doelmatig gewerkt aan uw SEO.

Hoe ziet uw SEO campagne eruit?

Bent u benieuwd naar wat wij met een SEO campagne voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Vind je dit intressant?
Meer kennisbank artikelen lezen?

Samen Groeien, Stap Voor Stap

Dank voor het lezen van ons blog! We geloven in interactie en leren van elkaar. Heb je gedachten over dit onderwerp of wil je meer weten over deze blog? Vul het formulier in en laat het ons weten.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op