Skip to content

De basis van SEO

De basis van SEO

De basis van SEO wordt gelegd door drie fundamenten. Wij vertellen u hier graag meer over. Wat van belang is, is dat u nooit zomaar met SEO begint, maar een duidelijk plan heeft. U zou dus kunnen zeggen dat de basis van SEO begint bij goed en logisch nadenken.

Met SEO kunt u fantastische resultaten boeken. Het is een investering die u succes op de lange termijn oplevert. Duurzaam succes. Het is dan wel belangrijk om in de juiste richting te werken. Daarom zien wij goed onderzoek als eerste stap op het gebied van SEO. Wanneer er een plan ligt, kan er worden gewerkt aan een concrete invulling met behulp van de drie pijlers.

De basis van SEO: techniek, tekst en autoriteit

Kijkt men naar de basis van SEO, dan komen er drie elementen duidelijk bovendrijven: techniek, tekst en autoriteit.

Een technisch goede website is cruciaal voor succes in de zoekmachine. Dit is het fundament. Zonder een goed fundament is een goed resultaat haast niet mogelijk. Dit betekent dat de website snel moet laden, mobielvriendelijk dient te zijn en gebruiksvriendelijk is voor de gebruiker. Ook moet de website zo zijn gebouwd dat deze goed te benaderen en indexeren is voor de zoekmachine.

De juiste teksten geven richting

Met een technisch goede website is de basis van SEO dus in orde. Maar om goed te scoren is er meer nodig. Goede SEO teksten geven richting aan de website. Zo wordt niet alleen voor de bezoekers maar ook voor de zoekmachine duidelijk waar uw website over gaat. Dit helpt de zoekmachine met het adviseren van uw pagina’s aan relevante bezoekers.

Autoriteit met behulp van linkbuilding

Wanneer is iets echt goed? Wanneer u van een betrouwbare kennis hoort dat een bepaald merk of product goed is, bent u hier nog meer van overtuigd. Zo werkt het met uw site ook. Wanneer andere plekken op het web verwijzen naar uw site door middel van backlinks, ziet de zoekmachine dit als teken van autoriteit. Het is daarbij wel van belang dat de sites die naar u verwijzen kwalitatief en relevant zijn.

Wij helpen u met de basis en meer

Bent u op zoek naar een goede basis van SEO? Wij helpen u hierbij met onze online marketing. Als full service online marketingbureau beheersen wij de basis en meer. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vind je dit intressant?
Meer kennisbank artikelen lezen?

Samen Groeien, Stap Voor Stap

Dank voor het lezen van ons blog! We geloven in interactie en leren van elkaar. Heb je gedachten over dit onderwerp of wil je meer weten over deze blog? Vul het formulier in en laat het ons weten.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op