Goedkope website laten maken?

Een goedkope website wordt met veel aandacht, liefde en zorgt voor u gemaakt.

Goedkope website laten maken?

Bent u net gestart als ondernemer? Wilt u een nieuwe koers op gaan of is uw bedrijfswebsite toe aan vernieuwing? Dit zijn allemaal redenen om een nieuwe website te laten maken. Vaak is er weinig budget voor een website. Wij begrijpen dat voor u een website veel geld is en dat u opzoek bent naar een goedkope website. Daarom hebben wij momenteel een mooie actie! Een website kost nu maar €495,- en u krijgt hier gratis een workshop bij hoe u de website kunt personaliseren en aanpassen! Zo houdt u geld over om in andere zaken te investeren.

Belang van een goede website

Zelfs een goedkope website moet als doel hebben nieuwe prospects en leads binnen halen. Anders is het alleen maar een online visite kaartje. Ook bij een goedkope website van StartMarketing wordt er goed gekeken naar de marketing van de website. Het zou toch mooi zijn als u zelfs van uw goedkope website 2 á 3 leads per week haalt? Als u deze dan omzet naar mogelijke klanten heeft u uw investering er al snel uit! Verder vinden wij het belangrijk dat uw goedkope website goed scoort op google. Hier investeren wij veel tijd en geld in. Zo zorgen wij ervoor dat u website duidelijk gebouwd is zodat Google u website goed kan crawlen.

Hoe maken wij een goedkope website?

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en uw website zo persoonlijk mogelijk te makken hebben wij een duidelijk plan. 

Stap 1. Wij verwelkomen u, en hebben telefonisch of online een kort gesprek over uw wensen, bedrijf en verwachtingen. Hierna ontvangt u van ons een checklist van bestanden die wij graag van u ontvangen.

Stap 2. U mailt alle bestanden door of u zet ze in een door ons beheerde Google Drive. Ook kiest u een van de 80+ ontwerpen waaruit wij beginnen.

Stap 3. Wij zetten alles voor u klaar en gaan beginnen met uw website maken.

Meer informatie ontvangen?

 

11 + 9 =

Basispakket

€495,-

 

Met het basispakket website heeft u een degelijke website voor een goedkope prijs. Zo krijgt u een website gebaseerd op een van onze 130+ thema’s. Hierdoor weet u zeker dat er altijd een template zit die past. Dit is ons begin punt. Hierna gaan wij uw huisstijl en feeling toevoegen aan de website. Zo wordt de goedkope website helemaal uw website. Wij zorgen dat de website in de basis goed staat. Wilt u meer richten op SEO? Neem dan minimaal het medium pakket.   

Mediumpakket 

€695,-

 

Nog beter online vindbaar worden? Als ondernemer heeft u soms weinig tijd. U levert ons de bestanden aan die wij voor u in een handige stappenplan hebben klaar gezet. Na ontvangst zetten wij dit om in een responsive website. Deze website zorgen wij dat SEO geoptimaliseerd is. Ook zorgen wij ervoor dat wij een geselecteerd aantal plug-ins online zetten om uw website nog beter te laten lopen! Hierdoor blijft de website goedkoop en betaalbaar!

Maatwerkpakket 

Vanaf €960,-

 

Voor sommige ondernemers kan een maatwerk website meer interessant zijn. Samen kijken wij wat uw wensen zijn, wat u graag zou willen. Hierop gaan wij aan het werk aan een grafisch ontwerp. Nadat deze als schetsvorm klaar is  laten wij hem aan u zien. Na goedkeuring gaan wij beginnen met het bouwen van de website. Tussendoor houden wij veel contact om te zorgen dat alle zeilen nog steeds dezelfde kant op staan. Zo zorgen wij dat u een maatwerk website heeft voor een betaalbare prijs. Een betaalbare website dus!

 

Wilt u gratis een demo ontvangen? Dat kan!  

StartMarketing heeft naast onze website ook actief meegedacht over onze marketing. Het ontwerp dat wij wouden hebben kon mee genomen in de bouw van de website. Wel met wat aanpassingen om het beter te laten lopen.

Hendrik

Hoofd communicatie , netzovrijalsjij.nl

StartMarketing heeft onze website en SEO werkzaamheden opgepakt. Nadat de website SEO vriendelijk gemaakt was heeft StartMarketing de teksten geschreven en is bezig geweest om ons beter vindbaar te laten zijn. Ook is er meegedacht over de online marketing.

Natasja

Cursuspartner.nl

Wij waren toe aan een vernieuwde website. StartMarketing heeft deze gemaakt precies zoals wij wouden. Hiernaast hebben ze ook onze Google Ads beheer opgepakt om te zorgen dat we beter vindbaar worden.

Piet

Commercieel Directeur, 112gemeente.nl

Waarom een goedkope website laten maken?

Waarom zou u €2.000,- tot €5.000,- uit geven aan een website die hetzelfde doet als een goedkope website? Een dure website levert vaak niet meer klanten op. Dit komt doordat dure bureau’s vaak weinig klantcontact hebben, hoge uurlonen rekenen en zorgen dat er weinig aan te passen valt. Wilt u dan toch iets veranderen dan kost het u al gauw €500,- om een kleine pagina er bij te hebben. Bij ons niet. Wij geloven dat ook de kleine ondernemers recht hebben op een kwalitatief goede website. Daarom helpen wij ondernemers met een goede, goedkope website.

Wilt u ook een goedkope website?

Fijn! Als eerste komt een van onze gespecialiseerde marketeers graag bij u langs, als u wilt kan dit ook telefonisch. Samen kijken jullie wat u wilt, welke onderdelen u belangrijk vindt en wat de mogelijkheden zijn van StartMarketing. Hierna krijgt u van ons een checklist waarin u kunt vinden welke bestanden wij graag van u willen hebben. Denk hierbij aan tekst, afbeeldingen en een logo. Na dit alles gaan wij voor u aan de slag. Bent u tevreden over uw goedkope website? Mooi! Liever door ons teksten laten schrijven? Ook dat kan natuurlijk. Dit zit alleen niet in de vaste prijs inbegrepen.

Goedkope website? Wij helpen met een doelgerichte en betaalbare website!
Goedkope website; Onze goedkope website is altijd met liefde gemaakt
Goedkope website; Onze goedkope website is altijd doelgericht@

Doelgericht

Elke website die wij maken, dus ook onze goedkope en betaalbare website, ontwerpen wij om meer leads te krijgen! Dit betekend Dat wij zorgen dat elk contact moment een shot in de roos is!

Met liefde

Ook zorgen wij dat uw goedkope website met liefde is ontworpen en gebouwd. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Dit om bouwen naar een betaalbare website vergt wat puzzle werk. En zelfs dit doen wij met liefde!

SEO

Als laatste hechten wij erg veel waarde aan SEO. Elke website die wij maken komt met een goede en kwalitatief hoge basis. Wij hebben snelle hosting en zorgen dat de website goed te lezen is voor google. Zelfs voor onze goedkope website!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings. Amanda

Sri Lanka DNA

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings. Amanda

Sri Lanka DNA

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings. Amanda

Sri Lanka DNA

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings. Amanda

Sri Lanka DNA

Your highway to high quality

Goedkope website maar de kwaliteit van een professionele website!

Doordat wij gebruik maken van 130+ thema’s kunnen wij gemakkelijk een goedkope website maken. U kiest heel simpel tussen een van onze 80+ thema’s en wij maken deze helemaal eigen voor u. Uw website blijft uniek en er valt haast niet terug te zien dat dit een thema is. Hierdoor wordt uw website een stuk goedkoper dan normaal! Ook zorgen wij dat er regelmatig nieuwe thema’s bij komen zodat uw website niet te veel lijkt op die van uw concurrent. Alle website’s die wij bouwen, bouwen wij met gemakkelijke CMS en gemakkelijke sofware. Dit doen wij om te zorgen dat u alle functies gemakkelijk oppakt. Daarnaast is WordPress heel erg uitgebreid wat betekend dat uw website altijd makkelijk een frisse nieuwe uitstraling kan krijgen. Dit zijn allemaal voorbeelden waarom een goedkope website ook een hele goede website kan zijn! Mocht u over een aantal jaar alsnog een vernieuwde website hebben, dan helpen wij u op dat moment ook graag. Vaak zien wij dat een onderneming binnen 5/6 jaar veel veranderd. Om dit bij te kunnen houden is soms een nieuwe website nodig die wat meer maatwerk is. Ook hier kunnen wij u mee helpen!

Voordelen van onze goedkope websites

Responsive

Ook onze goedkopere websites zijn altijd responsive. Wij hechte veel waarde aan het gebruik van uw website op uw telefoon. Dit komt doordat tegenwoordig 70% van de website bezoekers op een smartphone gebeurd.

Sales Funnel

Vanwege onze marketing achtergrond bekijken wij iedere website ook met een marketing bril. Wij proberen altijd te kijken hoe de site nog beter kan worden om zo meer prospects en leads uit uw site te halen.

SEO

Om uw website goed te laten scoren op Google en hebben wij zo veel mogelijk instelling goed gezet zodat u gemakkelijk geïndexeerd wordt. Echter is dit pas het begin. U wordt het beste zichtbaar door content. Gelukkig kunnen wij u hier ook mee helpen.

Gevonden worden?

Waarschijnlijk heeft u ons gevonden via Google of een andere zoekmachine. Wij proberen telkens onze site, maar ook die van onze klanten, te verbeteren. Dit kunnen wij ook goed door middel van een zoektermen onderzoek en een SEO aanpassing. Bij een goedkope website zit alleen de basis om goed gevonden te worden. Mocht u hier meer in willen investeren is dit zeker ook mogelijk. Sterker nog, wij raden die ook aan! Elke website en elk bedrijf hoort goed vindbaar te zijn binnen Google. Onze marketing specialist helpt u graag verder! Ook voor vragen over adverteren voor uw goedkope website kunt u bij hem terecht. 

Waarschijnlijk heeft u ons door middel van een van de volgende zoektermen gevonden: goedkope website, goedkope website laten maken, goedkoop website laten maken, goedkope website maken, goedkope sites, goedkope websites, goedkoop website maken, goedkope site, goedkoop website, betaalbare website laten maken, website laten maken goedkoop, goedkoop een website laten maken, website goedkoop, website maken goedkoop, goedkope wordpress website, goedkoopste website, goedkope webshop maken, goedkoop website laten bouwen, goedkoop website bouwen, goedkope website bouwen, goedkoopste site, goedkope website laten bouwen, goedkope website zelf maken, gratis website laten maken, goedkoopste website maken, goedkoop een website maken.

Benieuwd hoe wij uw website of bedrijf beter vindbaar kunnen maken? Neem snel even contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek!

Vele ondernemers zijn u voor geweest. Door heel Nederland hebben wij klanten zitten.

Onze klanten komen uit heel Nederland. Bijvoorbeeld uit: Apeldoorn, Ede, Veenendaal, Wageningen, Lunteren, Woudenberg, Rhenen, Barneveld, Deventer, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Enschede, Zwolle, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Gorinchem, Zaltbommel en Den Haag,