Skip to content

Goedkope website

Ben je net gestart als ondernemer? Wilt je een nieuwe koers op gaan of is jouw bedrijfswebsite toe aan vernieuwing? Dit zijn allemaal redenen om een nieuwe website te laten maken. Wij begrijpen dat een website veel geld kost en dat je opzoek bent naar een goedkope website. Daarom hebben wij momenteel een mooie actie! Een website kost nu maar €645,-! Al onze websites komen standaard met gemakkelijke CMS en een uitleg zodat je alles zelf kunt aanpassen.

Laat ons jouw website gratis checken.

Wil je weten wat er aan jouw website kan worden verbeterd? Laat ons je gratis en vrijblijvend informeren over de kansen van jouw website.


Opzoek naar een goedkope website?

Fijn! Als eerste komt een van onze gespecialiseerde marketeers graag bij je langs, dit kan natuurlijk ook telefonisch of via een digitale meeting. Samen bepalen jullie wat er belangrijk is en wat er gemaakt moet worden. Hierna krijg je van ons een checklist waarin je kan vinden welke bestanden wij graag ontvangen. Denk hierbij aan tekst, afbeeldingen en een logo. Na dit alles gaan wij aan de slag. Tevreden over de goedkope website? Mooi! Liever door ons teksten laten schrijven? Ook dat kan natuurlijk. Dit zit alleen niet in de vaste prijs inbegrepen.

Ons stappenplan voor een goedkope website

1. Offerte aanvraag

Als eerste wordt er een offerte voor een website aangevraagd.

2. Wensen lijst

Samen bespreken wij de aanvraag en bepalen wat er gemaakt moet worden.

3. Template kiezen

Tijdens deze meeting kiezen we samen een template uit.

4. Content

Wij gaan de website voor je maken en vullen hem met jouw content.

5. Feedback

Samen lopen wij de website door en krijgen eventueel feedback.

6. Verwerken

De input uit de feedback ronde verwerken wij op de website.

7. Opleveren

Hierna leveren we de website op en lopen we er samen doorheen.

8. Verbeteren

Hierna kunnen wij maandelijks de website verbeteren.

Goedkope website maar de kwaliteit van een professionele website!​

Doordat wij gebruik maken van 130+ thema’s kunnen wij gemakkelijk een goedkope website maken. Je kiest heel simpel tussen een van onze thema’s en wij verbouwen hem helemaal naar jouw huisstijl. Hierdoor blijft jouw website uniek en er valt haast niet terug te zien dat dit een thema is. Hierdoor wordt jouw website een stuk goedkoper dan normaal! Ook zorgen wij dat er regelmatig nieuwe thema’s bij komen zodat jouw website niet te veel lijkt op die van jouw concurrent. Alle website’s die wij bouwen, bouwen wij met gemakkelijke software. Dit doen wij om te zorgen dat je zelf veel onderdelen kan oppakken.

Daarnaast is WordPress heel erg uitgebreid. Dit betekent dat ook wanneer je groter groeit en je een maatwerk oplossingen nodig hebt, dit mogelijk is. Dit zijn allemaal voorbeelden waarom een goedkope website ook een hele goede website kan zijn! 

Website laten maken?

Heb jij een nieuwe website nodig? Wij helpen je met een resultaatgerichte website. 

Onze pakketten

Website laten maken?​

Heb jij een nieuwe website nodig? Wij helpen je met een resultaatgerichte website. 

Onze pakketten

Gevonden worden met jouw website?

Waarschijnlijk heb je ons gevonden via Google. Wij proberen telkens onze site, maar ook die van onze klanten, te verbeteren. Dit doen wij bijvoorbeeld door zoekwoord onderzoeken te doen, en onze website hiervoor te verbeteren. Ook bij jouw goedkope website houden wij rekening met de basis van SEO. Mocht je hier meer in willen investeren is dit zeker ook mogelijk. Sterker nog, wij raden dit ook aan! Elke website en elk bedrijf hoort goed vindbaar te zijn binnen Google. Jou klanten zoeken hier namelijk op jouw diensten. Onze marketing specialisten helpen je graag verder! Ook voor vragen over adverteren voor een goedkope website kun je bij ons terecht.

Benieuwd hoe wij uw website of bedrijf beter vindbaar kunnen maken? Neem snel even contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek!

Ben jij onze volgende
tevreden klant?