Goedkope website laten maken?

Een goedkope website wordt met net zoveel passie gemaakt als een dure!

Goedkope website laten maken?

Ben je net gestart als ondernemer? Wilt je een nieuwe koers op gaan of is jouw bedrijfswebsite toe aan vernieuwing? Dit zijn allemaal redenen om een nieuwe website te laten maken. Vaak is er weinig budget voor een website. Wij begrijpen dat een website veel geld is en dat je opzoek bent naar een goedkope website. Daarom hebben wij momenteel een mooie actie! Een website kost nu maar €495,-! Al onze websites komen standaard met gemakkelijke CMS en een uitleg zodat u alles zelf kunt aanpassen. Zo houdt u geld over om in andere zaken te investeren.

Welke pakketten hebben wij?

Basispakket

645,-
 • SEO basis
 • 1 Correctieronde
 • Duidelijke website
 • Onbeperkt webpagina's
 • Eigen huisstijl geïntegreerd
 • Gemakkelijk zelf te bewerken
 • Google Analytics gekoppeld
 • Keuze uit 100 layouts

Basispakket

995,-
 • SEO basis
 • 1 Correctieronde
 • Duidelijke website
 • Onbeperkt webpagina's
 • Eigen huisstijl geïntegreerd
 • Gemakkelijk zelf te bewerken
 • Google Analytics gekoppeld
 • Keuze uit 180 layouts
 • 2 SEO landingspagina's
 • 1 Zoekwoordenonderzoek
 • Google Mijn Bedrijf
Populair

Basispakket

Vanaf €1695,-
 • SEO basis
 • 1 Correctieronde
 • Duidelijke website
 • Onbeperkt webpagina's
 • Eigen huisstijl geïntegreerd
 • Gemakkelijk zelf te bewerken
 • Google Analytics gekoppeld
 • Keuze uit 180 layouts
 • 5 SEO landingspagina's
 • 1 Zoekwoordenonderzoek
 • Google Mijn Bedrijf
 • Google Search Console
 • 3 uur SEO

Basispakket

Met het basispakket website heeft u een degelijke website voor een goedkope prijs. Zo krijgt u een website gebaseerd op een van onze 100 layouts. Hierdoor weet u zeker dat er altijd een template zit die past. Dit is ons begin punt. Hierna gaan wij uw huisstijl en feeling toevoegen aan de website. Zo wordt de goedkope website helemaal uw website. Wij zorgen dat de website in de basis goed staat. Wilt u meer richten op SEO? Neem dan minimaal het Pro pakket.  

Pro pakket 

Nog beter online vindbaar worden? Als ondernemer heeft u soms weinig tijd. U levert ons de bestanden aan die wij voor u in een handige stappenplan hebben klaar gezet. Na ontvangst zetten wij dit om in een responsive website. Deze website zorgen wij dat SEO geoptimaliseerd is. Ook zorgen wij ervoor dat wij een geselecteerd aantal plug-ins online zetten om uw website nog beter te laten lopen! Hierdoor blijft de website goedkoop en betaalbaar!

Maatwerkpakket 

Voor sommige ondernemers kan een maatwerk website meer interessant zijn. Samen kijken wij wat uw wensen zijn, wat u graag zou willen. Hierop gaan wij aan het werk aan een grafisch ontwerp. Nadat deze als schetsvorm klaar is  laten wij hem aan u zien. Na goedkeuring gaan wij beginnen met het bouwen van de website. Tussendoor houden wij veel contact om te zorgen dat alle zeilen nog steeds dezelfde kant op staan. Zo zorgen wij dat u een maatwerk website heeft voor een betaalbare prijs. Een betaalbare website dus!

Onze klanten

Waarom een goedkope website laten maken?

Waarom zou u €2.000,- tot €5.000,- uit geven aan een website die hetzelfde doet als een goedkope website? Een dure website levert vaak niet meer klanten op. Dit komt doordat dure bureau’s vaak weinig klantcontact hebben, hoge uurlonen rekenen en zorgen dat er weinig aan te passen valt. Wilt u dan toch iets veranderen dan kost het u al gauw €500,- om een kleine pagina er bij te hebben. Bij ons niet. Wij geloven dat ook de kleine ondernemers recht hebben op een kwalitatief goede website. Daarom helpen wij ondernemers met een goede, goedkope website.

Wilt u ook een goedkope website?

Fijn! Als eerste komt een van onze gespecialiseerde marketeers graag bij u langs, als u wilt kan dit ook telefonisch. Samen kijken jullie wat u wilt, welke onderdelen u belangrijk vindt en wat de mogelijkheden zijn van StartMarketing. Hierna krijgt u van ons een checklist waarin u kunt vinden welke bestanden wij graag van u willen hebben. Denk hierbij aan tekst, afbeeldingen en een logo. Na dit alles gaan wij voor u aan de slag. Bent u tevreden over uw goedkope website? Mooi! Liever door ons teksten laten schrijven? Ook dat kan natuurlijk. Dit zit alleen niet in de vaste prijs inbegrepen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Van SEO tot webdevelopment. Jij wordt vindbaar als je met ons in zee gaat.

Gevonden worden?

Waarschijnlijk heeft u ons gevonden via Google of een andere zoekmachine. Wij proberen telkens onze site, maar ook die van onze klanten, te verbeteren. Dit kunnen wij ook goed door middel van een zoektermen onderzoek en een SEO aanpassing. Bij een goedkope website zit alleen de basis om goed gevonden te worden. Mocht u hier meer in willen investeren is dit zeker ook mogelijk. Sterker nog, wij raden die ook aan! Elke website en elk bedrijf hoort goed vindbaar te zijn binnen Google. Onze marketing specialist helpt u graag verder! Ook voor vragen over adverteren voor uw goedkope website kunt u bij hem terecht. 

Waarschijnlijk heeft u ons door middel van een van de volgende zoektermen gevonden: goedkope website, goedkope website laten maken, goedkoop website laten maken, goedkope website maken, goedkope sites, goedkope websites, goedkoop website maken, goedkope site, goedkoop website, betaalbare website laten maken, website laten maken goedkoop, goedkoop een website laten maken, website goedkoop, website maken goedkoop, goedkope wordpress website, goedkoopste website, goedkope webshop maken, goedkoop website laten bouwen, goedkoop website bouwen, goedkope website bouwen, goedkoopste site, goedkope website laten bouwen, goedkope website zelf maken, gratis website laten maken, goedkoopste website maken, goedkoop een website maken.

Benieuwd hoe wij uw website of bedrijf beter vindbaar kunnen maken? Neem snel even contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek!

Onze klanten komen uit heel Nederland. Bijvoorbeeld uit: Apeldoorn, Ede, Veenendaal, Wageningen, Lunteren, Woudenberg, Rhenen, Barneveld, Deventer, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Enschede, Zwolle, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Gorinchem, Zaltbommel en Den Haag,

Goedkope website maar de kwaliteit van een professionele website!​

Doordat wij gebruik maken van 130+ thema’s kunnen wij gemakkelijk een goedkope website maken. je kiest heel simpel tussen een van onze 80+ thema’s en wij maken deze helemaal eigen voor u. jouw website blijft uniek en er valt haast niet terug te zien dat dit een thema is. Hierdoor wordt jouw website een stuk goedkoper dan normaal! Ook zorgen wij dat er regelmatig nieuwe thema’s bij komen zodat jouw website niet te veel lijkt op die van jouw concurrent. Alle website’s die wij bouwen, bouwen wij met gemakkelijke CMS en gemakkelijke sofware. Dit doen wij om te zorgen dat je alle functies gemakkelijk oppakt. Daarnaast is WordPress heel erg uitgebreid wat betekend dat jouw website altijd makkelijk een frisse nieuwe uitstraling kan krijgen. Dit zijn allemaal voorbeelden waarom een goedkope website ook een hele goede website kan zijn! Mocht je over een aantal jaar alsnog een vernieuwde website hebben, dan helpen wij je op dat moment ook graag. Vaak zien wij dat een onderneming binnen 5/6 jaar veel veranderd. Om dit bij te kunnen houden is soms een nieuwe website nodig die wat meer maatwerk is. Ook hier kunnen wij je mee helpen!

Voordelen van onze goedkope websites

Responsive

Ook onze goedkopere websites zijn altijd responsive. Wij hechte veel waarde aan het gebruik van uw website op uw telefoon. Dit komt doordat tegenwoordig 70% van de website bezoekers op een smartphone gebeurd.

Sales Funnel

Vanwege onze marketing achtergrond bekijken wij iedere website ook met een marketing bril. Wij proberen altijd te kijken hoe de site nog beter kan worden om zo meer prospects en leads uit uw site te halen.

SEO

Om uw website goed te laten scoren op Google en hebben wij zo veel mogelijk instelling goed gezet zodat u gemakkelijk geïndexeerd wordt. Echter is dit pas het begin. U wordt het beste zichtbaar door content. Gelukkig kunnen wij u hier ook mee helpen.

Belang van een goede website

Zelfs een goedkope website moet als doel hebben nieuwe prospects en leads binnen halen. Anders is het alleen maar een online visite kaartje. Ook bij een goedkope website van Start Marketing wordt er goed gekeken naar de marketing van de website. Het zou toch mooi zijn als je zelfs van jouw goedkope website 2 á 3 leads per week haalt? Als je deze dan omzet naar mogelijke klanten heb je de investering er al snel uit! Verder vinden wij het belangrijk dat jouw goedkope website goed scoort op Google. Hier investeren wij veel tijd en geld in. Zo zorgen wij ervoor dat de website duidelijk gebouwd is zodat Google de website goed kan crawlen

small_c_popup.png

Meer informatie

Vul hieronder je gegevens in en wij contacten je zo snel mogelijk

[wpforms id="1385"]