Skip to content

Display advertising

Waarom Display advertising?

Bereik je publiek

In de bruisende arena van online marketing draait alles om opvallen. Je wilt dat jouw merk niet alleen gezien wordt, maar ook een blijvende indruk achterlaat. En daar komt display advertising om de hoek kijken.

Het is niet zomaar een advertentie die ergens op een webpagina verschijnt. Display advertising is een kunst, een manier om jouw boodschap precies op het juiste moment bij de juiste mensen te krijgen. Denk aan die potentiële klant die net dat ene product heeft bekeken en vervolgens jouw advertentie ziet op een andere site. Dat is de kracht van gerichte zichtbaarheid.

Maar het gaat verder dan alleen zichtbaar zijn. Het gaat om engagement, interactie en uiteindelijk conversie. Of je nu je naamsbekendheid wilt boosten, een nieuw product op de markt brengt of simpelweg meer bezoekers naar je website wilt trekken, display advertising is het antwoord.

Bij Start Marketing hebben we de expertise en de passie om deze vorm van adverteren optimaal in te zetten. We begrijpen de nuances, de strategieën en de creatieve mogelijkheden die nodig zijn om echt impact te maken. Samen kunnen we de digitale ruimte domineren en jouw merk naar nieuwe hoogten tillen.

01. Doelgerichte bannercreatie

Visueel aantrekkelijke advertenties die jouw doelgroep
aanspreken.

02. Precieze targeting

Bereik jouw ideale klant op het juiste moment en de juiste
plek.

03.Retargeting strategieën

Herconnect met jouw bezoekers die eerder interesse
toonden.

04.Prestatie-analyse

Continue optimalisatie op basis van gedetailleerde
campagne-analyses.
Adverteer met intentie

Waarom zou je
display advertising uitbesteden?

Display advertising is een kunst op zich. Het gaat verder dan een mooi plaatje en een pakkende tekst. Maar waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden als je het ook kunt uitbesteden aan experts? Wij snappen de kneepjes van het vak.

Bij het uitbesteden krijg je toegang tot een schat aan ervaring en expertise. Je bespaart jezelf uren aan trial-and-error. Wij weten precies hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken én boeien. Daarnaast houden we continu de vinger aan de pols; welke advertenties scoren en welke kunnen een tandje bij? Zo ben je altijd verzekerd van de beste resultaten.

En laten we eerlijk zijn: tijd is geld. Door display advertising uit te besteden, kun jij je focussen op wat jij het beste doet. Terwijl wij ervoor zorgen dat jouw merk straalt als nooit tevoren. Een win-win, toch?

Onze stappen naar een effectieve display campagne

Een effectieve display advertising campagne lijkt misschien een uitdaging, maar met de juiste aanpak wordt het een fluitje van een cent. Bij Start Marketing geloven we in een gestructureerde aanpak. In slechts drie overzichtelijke stappen zetten wij een campagne op die niet alleen opvalt, maar ook converteert. Hieronder nemen we je mee in onze beproefde methode, waarmee we al talloze merken hebben geholpen hun online zichtbaarheid te vergroten.

♟️ Stap 1: Strategie & Doelgroepbepaling
Eerst bepalen we samen de koers. Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken? Met deze antwoorden leggen we een solide basis voor de campagne.
💡 Stap 2: Ontwerp & Creatie
Met de strategie helder, duiken we in de creatie. We ontwerpen advertenties die niet alleen opvallen, maar ook je boodschap krachtig overbrengen.
🚀 Stap 3: Lancering & Optimalisatie
De advertenties gaan live. We monitoren, analyseren en schaven bij. Zo garanderen we een campagne die blijft presteren en
groeien.
Succesverhalen

Luister naar de feedback die we krijgen

Heel fijn contact gehad met StartMarketing. Heb een super mooie en vooral goede website en vind het fijn hoe ik als klant wordt behandeld. Zeker een aanrader!
Hondenuitlaatservice Ede
Zeer zorgvuldig en professionele begeleiding in het opzetten van mijn website. Zeker een aanrader voor in de toekomst.
Ge-zonder.nl
Heel fijn contact gehad met StartMarketing. Heb een super mooie en vooral goede website en vind het fijn hoe ik als klant wordt behandeld. Zeker een aanrader!
spaziovideo.nl
Om een samenwerking aan te gaan, zoek ik een combinatie van inhoudelijke expertise, bij mij passende werkwijze, inlevingsvermogen, servicegerichtheid en een relaxte persoonlijkheid. En dat is wat (Pim van) Start Marketing biedt. Dit bureau is daadwerkelijk in staat en bereid om de eigen expertise aan te bieden in een vorm die aansluit bij mij als ondernemer. En zo'n partnerschap is goud waard.
Begeleiding in bewustwording
Pim is een betrouwbare en serieuze businesspartner die onze marketing op een hoger niveau heeft getild. Door zijn ervaring en werkwijze hebben we een omzetverhoging gerealiseerd. Startmarketing geeft eerlijke feedback en denkt stappen vooruit.
Schrijfpartner
SEO-analyse laten uitvoeren... Snel en efficiënt contact en nu al mooie resultaten. Ik ben tevreden!
Schrijfpartner

Voor wie is display advertising uitbesteden een slimme zet?

Zie het verschil

Display Advertising uitbesteden is een slimme zet, maar voor wie precies?

Laten we eerst eens kijken naar de ZZP’ers. Als zelfstandige professional ben je dag in dag uit bezig met je vakgebied. Je expertise is je kracht, maar om te groeien is zichtbaarheid net zo cruciaal. Met Display Advertising zorg je ervoor dat jouw naam opvalt op de juiste online plekken. Het mooie? Je hoeft er zelf niet uren aan te besteden, waardoor je meer tijd overhoudt voor je core business.

Dan hebben we de MKB’ers. In een markt waar de concurrentie steeds heviger wordt, is het belangrijk om op te vallen. Display Advertising biedt hier uitkomst. Door gericht te adverteren, bereik je jouw doelgroep daar waar ze daadwerkelijk actief zijn. Het resultaat? Een grotere merkherkenning en een sterkere positie in de markt.

En laten we de webshops niet vergeten. Met een zee aan producten en aanbiedingen is het essentieel om op te vallen. Display Advertising is hierbij onmisbaar. Het trekt niet alleen meer verkeer naar je site, maar zet ook daadwerkelijk aan tot actie. Of het nu gaat om die nieuwste sneakers of een exclusieve korting, met gerichte advertenties geef je jouw verkoopcijfers een flinke boost.

Kortom, of je nu een ZZP’er, MKB’er of trotse webshopeigenaar bent, het uitbesteden van Display Advertising biedt kansen. Kansen om te groeien, op te vallen en je doelen te bereiken.

01. ZZP'ers

Zichtbaarheid vergroten zonder tijdverlies; focus op je expertise

02. MKB'ers

Opvallen in een concurrerende markt; versterk je merkpositie.

03. Webshop eigenaren

Boost je verkoop; trek gericht verkeer met advertenties.

Veelgestelde vragen over Display advertising

Display advertising betreft het gebruik van visuele advertenties (zoals banners) die op specifieke secties van websites of apps worden getoond. Deze advertenties kunnen bestaan uit afbeeldingen, video’s, of interactieve elementen.

Terwijl zoekmachine-adverteren zich richt op het tonen van advertenties aan gebruikers die specifieke zoekopdrachten uitvoeren, richt display advertising zich op het bereiken van gebruikers terwijl ze browsen op verschillende websites, ongeacht hun zoekopdrachten.

Ja, het is geschikt voor bijna elk type bedrijf. Of je nu de naamsbekendheid wilt vergroten, specifieke producten wilt promoten of verkeer naar je website wilt leiden, display advertising biedt diverse mogelijkheden.

Met geavanceerde targetingopties kun je specifieke demografische gegevens, interesses, gedragingen en zelfs bepaalde websites selecteren waarop je je advertenties wilt tonen.

Succes kan worden gemeten aan de hand van verschillende metrics, zoals klikfrequentie (CTR), conversieratio, kosten per klik (CPC) en de algehele ROI van de campagne.

Hoewel sommige gebruikers banneradvertenties kunnen negeren, zorgt een goed ontworpen en gericht display advertentie ervoor dat je de juiste mensen op het juiste moment bereikt, waardoor de effectiviteit toeneemt.

Ja, je kunt specifieke websites targeten waarop je je advertenties wilt tonen, maar het is ook mogelijk om dit over te laten aan het algoritme dat de beste plaatsingen voor je campagne bepaalt op basis van je doelgroep en doelstellingen.

Jouw Online Groei Start Hier

Wil je de online zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten? Wij hebben de oplossing die je zoekt. Met onze doelgerichtheid helpen we jouw bedrijf om hoger te stijgen in de zoekresultaten en een sterke digitale aanwezigheid op te bouwen. Jouw succes start hier.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Naam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.