Content marketing

Organisch vindbaar worden en vertrouwen wekken

Content marketing uitbesteden

Mensen denken nog wel eens dat content marketing een nieuwe vorm van marketing is. Niets is echter minder waar. Content marketing bestaat al heel lang. De ontwikkelingen van online marketing heeft deze vorm echter een impuls gegeven. Dankzij de mogelijkheden die het internet biedt, is online marketing tegenwoordig beslist een van de interessantste vormen van marketing. Vanwege het grote bereik, maar ook vanwege de hoeveelheid interessante data die u kunt vergaren. Data waarvan wij u middels rapportage uiteraard op de hoogte houden.

Wij vertellen u graag waarom en wat content marketing verzorgd door Start Marketing voor u kan betekenen. Wij bieden u content marketing aan in drie verschillende, aantrekkelijke pakketten. Voor iedereen is er een geschikt pakket, ook voor bedrijven in het MKB die een start willen maken met deze vorm van marketing. U kunt vervolgens altijd opschalen.

Welke pakketten hebben wij?

Content
Basispakket

150,-
 • 1x content per week
 • Zoekwoord onderzoek
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijks opzegbaar
 • Lokale SEO

Content
Medium pakket

300,-
 • 2x content per week
 • Zoekwoord onderzoek
 • Concurrentieanalyse
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijks opzegbaar
 • Lokale SEO
Populair

Content
Pro pakket

525,-
 • 4x content per week
 • Zoekwoordonderzoek
 • Concurrentieanalyse
 • Maandelijkse rapportage
 • Maandelijks opzegbaar
 • Lokale SEO
 • Nationale SEO

Basispakket

Ons basispakket is ideaal voor elke onderneming die een succesvolle start wil maken met content marketing. Met dit pakket verzorgen wij wekelijks een uniek stuk kwalitatieve content. Wij doen dit op basis van een vooraf vastgestelde content kalender. De content wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachine en kan worden gedistribueerd via uw social media kanalen.

Medium pakket 

Voor bedrijven die van content marketing een prioriteit willen maken, bieden wij het medium pakket. Dit pakket biedt u dezelfde kwaliteit als het basispakket, maar de productie wordt opgeschaald naar twee stukken unieke content per week. Dit is het ideale pakket voor bedrijven die een combinatie met SEO gaan doen.

Pro pakket 

Voor wie het maximale uit content marketing wil halen, bieden wij het large pakket. Met dit pakket krijgt u vier dagen per week nieuwe, unieke en kwalitatieve content. Hiermee maakt u van content marketing een van uw voornaamste vormen van marketing. Uw zichtbaarheid en vindbaarheid zullen sterk stijgen. Dankzij uw grote hoeveelheid content kunt u rekenen op meer interactie met uw doelgroep en meer leads

Onze klanten

Wat is content marketing?

Content marketing is een vorm van marketing waarbij u werkt aan uw zichtbaarheid, vindbaarheid en reputatie door middel van het produceren van unieke content. In vergelijking met andere vormen van marketing, is dit een laagdrempelige en financieel zeer aantrekkelijke vorm van marketing. Eentje die bovendien perfect kan bestaan naast andere vormen van marketing. Content marketing biedt een nieuwe manier van interactie met uw doelgroep. Via kwalitatieve en goed gedistribueerde content gaat u de dialoog aan met uw doelgroep en haalt u leads binnen.

Waarom content marketing uitbesteden?

Het produceren van kwalitatieve content, is vakwerk. Wanneer u uw content marketing uitbesteedt aan Start Marketing, weet u zeker dat u tegen scherpe tarieven content verzorgd krijgt door ervaren, goede schrijvers. Wij weten de juiste snaar te raken bij uw doelgroep met de perfecte tone of voice en slimme distributie.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen jou graag het beste van je bedrijf te maken. Wil jij je content uitbesteden door een bureau dat al sinds 2014 ervaring heeft met online marketing? Neem dan contact met ons op.

Wat is het voordeel van content marketing?

Content marketing kent meerdere voordelen. Wij schreven zojuist al dat content marketing vanuit kostenoogpunt zeer interessant is en dat het u een nieuwe manier biedt om uw doelgroep te bereiken. De toegankelijkheid is zeer aantrekkelijk: uw content is gericht op het creëren van waarde voor uw doelgroep. Het komt minder commercieel over. Juist daarom zult u op een nieuwe manier leads gaan genereren. Bovendien is het een duurzame vorm van marketing, zeker met het oog op misschien wel het belangrijkste onderdeel van online marketing: SEO.

Content gebruiken voor SEO en social media

Investeren in content marketing heeft ook direct invloed op twee andere belangrijke factoren van uw online marketing. U werkt namelijk direct aan uw SEO, daarover dadelijk meer, en kunt uw content verspreiden via social media. Door uw content via de juiste social media kanalen weg te zetten, kunt u een nog grotere doelgroep bereiken.

 

Hoe werkt content voor SEO?

SEO bestaat globaal gezien uit twee elementen: een technisch element, uw website, en de inhoud van uw website: de teksten. De mate van optimalisatie van uw website, bepaalt hoe goed uw teksten gevonden gaan worden.  U begrijpt al: een technisch goede website vormt de beste basis om uitstekend gevonden te worden met kwalitatieve teksten over diverse onderwerpen die voor u relevant zijn.

Wat levert content marketing op?

Wanneer content marketing goed wordt toegepast, vergroot deze vorm van marketing uw zichtbaarheid en vindbaarheid op internet. Daarnaast werkt u aan uw naamsbekendheid en reputatie. Uiteraard leidt goede content marketing ook tot meer leads en meer omzet.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Start Marketing. Wij vertellen u graag hoe wij content marketing voor u in kunnen zetten, op basis van uw wensen en doelstellingen.

small_c_popup.png

Meer informatie

Vul hieronder je gegevens in en wij contacten je zo snel mogelijk

[wpforms id="1522" title="false" description="false"]