Skip to content

Wat is het beste SEO programma?

Wat is het beste SEO programma?
Om te ondersteunen bij SEO kan er gebruik worden gemaakt van diverse SEO programma’s. Maar wat is het beste SEO programma? Laten wij vooropstellen dat het niet onze plaats is om hier een oordeel over te vellen. Veel SEO specialisten hebben een voorkeur voor een bepaald programma, terwijl andere specialisten weer zweren bij de grootste concurrent van dat programma.

In deze blog behandelen wij enkele populaire SEO programma’s die over het algemeen als zeer goed worden beoordeeld. Het is wel handig om onderscheid te maken tussen verschillende soorten programma’s. SEO programma’s zijn er namelijk grofweg in twee verschillende soorten: programma’s om de kwaliteit van de SEO mee te bepalen en programma’s om de prestaties in de zoekmachine mee te meten.

Wat is het beste SEO programma voor SEO verbeteren?

Een uitstekend SEO programma om SEO mee te verbeteren, is een programma waar de meeste WordPress gebruikers bekend mee zullen zijn: Yoast. Yoast is een plug-in die geïntegreerd is in het CMS en die automatisch de SEO score van de pagina’s berekent. Het aantrekkelijke aan Yoast is dat het bijzonder gebruiksvriendelijk is. Ook (juist) voor mensen die niet uitvoerig verstand hebben van SEO, is het met behulp van dit SEO programma zeer eenvoudig om pagina’s en teksten te optimaliseren.

Een ander goed SEO programma om SEO meet te verbeteren is SEO Site Checkup. Dit is een betaald programma dat een SEO scan van uw website maakt. Vervolgens ziet u op meer dan 100 punten een score en krijgt u suggesties voor verbetering.

Wat is het beste SEO programma voor analyse?
Naast SEO programma’s voor het verbeteren van de SEO van de website, zijn er ook programma’s die zich richten op het bijhouden van uw prestaties in de zoekmachine. Met SEO programma’s als MOZ en Ahrefs kunnen posities in de zoekmachine zeer nauwkeurig worden bijgehouden. U ziet precies op welke zoektermen uw website scoort, maar ook welke pagina’s naar u linken. Ook kunt u zien hoe uw concurrentie presteert. 

Samen Groeien, Stap Voor Stap

Dank voor het lezen van ons blog! We geloven in interactie en leren van elkaar. Heb je gedachten over dit onderwerp of wil je meer weten over deze blog? Vul het formulier in en laat het ons weten.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op