Skip to content

Wat is Google Adwords?

Wie wil adverteren in Google, doet dit via Google Adwords. Maar wat is Google Adwords? Wie hier nog geen ervaring mee heeft, kan eenvoudig aan de slag in een speciale modus voor beginners. Echter: u haalt dan lang niet het maximale uit de mogelijkheden. Als allround seo en sea expert kan Start Marketing u perfect van dienst zijn met het opzetten en beheren van Google Adwords campagnes.

Wat is Google Adwords?

Google Adwords is het programma waarin u al uw advertenties op Google beheert. Of u nu adverteert via search, display, op YouTube of in apps: alles loopt via dit dashboard. In Google Adwords kunt u campagnes aanmaken, beheren en optimaliseren. Het programma biedt diverse tools om campagnes van begin tot eind zo goed mogelijk te laten scoren. Zo kunt u onderzoeken hoe u uw campagnes het beste op kunt starten en krijgt u alle mogelijke statistieken omtrent de prestaties te zien. Deze kunt u vervolgens weer gebruiken om uw campagnes te optimaliseren.

Google Adwords is een online programma. U hoeft hiervoor niets te downloaden en u kunt het benaderen vanaf elke computer, smartphone of tablet met internet.

Google Adwords vs Google Ads

Wellicht dat de termen Google Adwords en Google Ads bij u wat verwarring oproepen. Deze termen worden namelijk vaak door elkaar gebruikt, maar zijn niet hetzelfde. Google Ads is niets meer en niets minder dan de vernieuwde term om adverteren via Google te omschrijven.

Waarom kan sea interessant zijn?

Als online marketing bureau raden wij altijd aan om de nadruk op seo te leggen. Seo is namelijk een duurzame manier om een stabiele en relevante bezoekersstroom te genereren. Dat wil echter niet zeggen dat sea niet interessant is.

Sterker nog: sea heeft een aantal eigenschappen die, afhankelijk van uw doelstellingen, zeer interessant kunnen zijn. Zo kunt u met sea op zeer korte termijn succes boeken. U bent namelijk niet afhankelijk van uw organische posities in de zoekmachine: u koopt als het ware een hoge positie door een bod uit te brengen. In tegenstelling tot seo, vergt sea dus een investering. Een investering die u veel kan brengen, maar de resultaten stoppen zodra u stopt met investeren.

Andere mogelijkheden om binnen Google gevonden te worden: seo

Bent u op zoek naar andere mogelijkheden om binnen Google gevonden te worden? Seo is hiervoor de oplossing. Seo is duurzaam en vergt slechts minimale investeringen. Wij kunnen u helpen middels seo een uitstekende vindbaarheid te realiseren. Zo trekt u meer klanten aan en genereert u meer omzet.

Zijn wij dan tegen Google Adwords en sea? Beslist niet. Wij helpen u graag met een sea-campagne naast uw seo-werkzaamheden. De combinatie van die twee staat garant voor succes op de korte en lange termijn.

Wij geven u graag meer informatie

Bel of mail ons om uw vragen te stellen. Wij geven u graag meer informatie en bespreken de mogelijkheden met u. Wij vertellen u met plezier hoe wij seo en sea voor u aanpakken voor optimale resultaten.

Samen Groeien, Stap Voor Stap

Dank voor het lezen van ons blog! We geloven in interactie en leren van elkaar. Heb je gedachten over dit onderwerp of wil je meer weten over deze blog? Vul het formulier in en laat het ons weten.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op