Skip to content

Hoe kom ik hoger in Google?

Vraagt u zich af: hoe kom ik hoger in Google? Dan heeft Start Marketing het antwoord. Hoger in Google komen, realiseert u door het toepassen van goede SEO: zoekmachine optimalisatie. Wij zijn zeer bedreven en ervaren op het gebied van SEO en kunnen u helpen aan een optimale vindbaarheid en dus meer klanten en omzet.

Hoe kom ik hoger in Google? Begin met SEO

Goede SEO is tegenwoordig geen bonus meer, maar een basisvereiste. Vrijwel al uw klanten gebruiken Google als primaire bron voor het vinden van producten en diensten waar zij behoefte aan hebben. U wilt hier dus optimaal gevonden worden. Helaas is de kwaliteit van uw producten en services alleen niet genoeg.

U kunt nog zo’n prachtig product of geweldige dienst aanbieden; wanneer niemand u weet te vinden, zult u nooit uw doelstellingen realiseren. SEO helpt hierbij. Door te investeren in goede zoekmachine optimalisatie investeert u in een uitstekende en vooral ook duurzame manier om gevonden te worden.

Het verschil tussen SEO en SEA

Naast SEO is SEA ook een belangrijke vorm van online marketing. Maar wat is het verschil tussen SEO en SEA? In het kort: SEO is organisch vindbaar worden en SEA is betaald gevonden worden. Wat dit betekent? Aan SEO heeft u geen additionele kosten, behalve het optimaliseren van uw website, teksten en autoriteit. Goede SEO wordt beloond door een hoge positie in de zoekmachine bij relevante zoekopdrachten door gebruikers.

SEA brengt meer kosten met zich mee. Dit is een vorm van adverteren die op diverse manieren toegepast kan worden. Met SEA koopt u als het ware een positie/resultaat in de zoekmachine. U vraagt zich dan wellicht af: hoe kom ik hoger in Google met SEA? Zo lang u blijft investeren in SEA, zult u hoger in Google komen. Wanneer u echter stopt met investeren, worden uw advertenties niet meer vertoond.

Het verschil tussen SEO en SEA zit hem dus ook in strategie: duurzaam versus betaald, gegarandeerd en kortstondig (tenzij u blijft investeren).

Waarom SEO bij Start Marketing?

Start Marketing heeft ervaren SEO-specialisten. Wij zorgen voor resultaat op een realistische manier die bij u past. Bij ons bent u geen nummer: wij investeren in een goede en duurzame samenwerking en denken graag met u mee. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij bespreken graag uw wensen met u om uit te leggen hoe wij hierin kunnen voorzien.

Samen Groeien, Stap Voor Stap

Dank voor het lezen van ons blog! We geloven in interactie en leren van elkaar. Heb je gedachten over dit onderwerp of wil je meer weten over deze blog? Vul het formulier in en laat het ons weten.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op